Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Sælgende landmand klar hos Scantruck

22. aug. | Indrykket af Scantruck A/S

Ny maskinsælger rykker fra Vestjylland til Sjælland

Del artiklen:

Daniel Susgaard, 25 år, er tiltrådt som ny salgskonsulent for Scantruck A/S med Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm som domæne.

Daniel Susgaard er ikke bleg for forandringer. Han kommer fra Ringkøbing, men rykker i efteråret til Sjælland for at passe sit nye job. Og han er uddannet landmand, men med en efterfølgende uddannelse som handelsassistent i et maskinfirma er han nu klar til at sælge maskiner til landmænd, entreprenører, håndværkere, gartnerier og plantager.

Som landmand har Daniel Susgaard arbejdet med både kvæg, grise og planteproduktion. Sidste år afsluttede han salgsuddannelsen målrettet landbrugsbranchen hos maskinfirmaet Lyngfeldt i Hadsten. 

Hos Scantruck tilknyttes Daniel Susgaard firmaets sjællandske afdeling i Ringsted. Her er han klar til at sælge såvel Manitou og Weycor samt lifte fra Scantrucks store import-palette fra GMG, PB Platforms og Platform Basket. Tillige vil han være klar med brugte maskiner fra Scantrucks brugtcenter, som er Danmarks største.

Fritiden bruger Daniel Susgaard gerne på musik. Og så snupper han meget gerne en afløsertjans på en traktor.


Billedtekst:

Daniel Susgaard – ny Scantruck-sælger på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm med blandt andet røde Manitou-maskiner på menuen.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame