Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nye Komatsu-minigravere skal boltre sig på Have & Landskab

24. aug. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Scantruck rykker ind med to maskiner fra den nye MR-5 serie

Del artiklen:

To maskiner fra Komatsus nye MR-5 minigraverserie kommer i fokus på Scantrucks stand på Have & Landskab i Slagelse. Når den grønne sektor stævner mod sin største udstilling fra onsdag den 25. til fredag den 27. marts, bliver der lejlighed til at stifte bekendtskab med både Komatsus nye PC24MR-5 og den større PC58MR-5. 

”Der er tale om to særdeles populære maskiner, som rammer ganske præcist i hver sin vægtklasse. Den lille PC24MR-5 vejer 2560 kg og kan dermed fint gå på en standardtrailer. Den er kommet i en opgraderet udgave sammen med sin storebror, PC26MR-5, og begge er short radius-maskiner.  Ikke desto mindre er der skabt ekstra plads i kabinerne i forhold til forgængerne”, forklarer markedschef Dennis Faurby.

PC58MR-5 er en minigraver i seks tons-klassen. Den er også en short radius-model, som er nem for maskinføreren at manøvrere. Også på arbejdssteder med begrænset plads. 

For begge maskiner gælder, at Have & Landskab bliver første sted, de luftes for et større publikum.


Også Manitou og Weycor

Scantruck tager også repræsentanter for et par af firmaets andre store importmærker med til messen i Slagelse. Fra Manitou kommer både den kendte teleskoplæsser MLT625 og den knækstyrede MLA-T516 med teleskoparm. En AR320 Agrar viser flaget for Weycor. 

Den nyeste af læssemaskinerne er den 5,5 tons tunge MLA-T516. Her sikrer teleskop-funktionen en løftehøjde på godt fem meter og en tippelast på 3535 kg. Lige som de andre Manitou-minilæssere har den fået en omfattende opgradering, som blandt andet sikrer miljøkorrekt Stage V-status.


Op i højden

Og så sikrer Scantruck sig det store overblik over den store messe med en maskine, som bejler stærkt til prædikatet ”Størst på HL21”. 

”Vi præsenterer også en Platform Basket Spider 18.90 bæltelift. Den giver mulighed for at overskue alle herlighederne fra 18 meters højde, som også er den arbejdshøjde, som liften har i praktisk anvendelse”, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck. 

”Have & Landskab er gradvist vokset mere og mere, og fagfolk fra flere brancher er kommet til. Håndværkere med behov for at kunne arbejde sikkert i højden kommer på messen. Og for dem kan en arbejdshøjde på 18 meter være yderst relevant”, siger Dennis Faurby. 

Også mandskabsmæssigt kan Scantruck præsentere nyheder på standen. Firmaet har optimeret salgsstyrken med salgskonsulenterne Kenneth Knøfler og Daniel Susgaard, som begge får messe-debut i Scantruck-dresset. Begge har solid maskinmæssig ballast, og de får selskab af Scantruck-kolleger både fra Jylland, Fyn og Sjælland. 

”Vores sjællandske afdeling i Ringsted får selvfølgelig en nøglerolle. Der er under en halv times kørsel fra messen til Ringsted, og derfor vil det være nemt for interesserede messegæster også at lægge vejen forbi og se nogle af de maskiner, som vi ikke har med på standen”, siger Dennis Faurby.


Billedtekster:

1. Komatsu har netop givet et par af de mest populære minigravere en opdatering både nye motorer og større kabiner. PC24 kommer med på Have & Landskab.

2. Manitou deltager i Have & Landskab med en af sine allermest kendte modeller, MLT625.

3. Scantruck nøjes ikke med at vise nye maskiner på Have & Landskab. Der er også to nye sælgere med i pakken til Slagelse. Daniel Susgaard (til venstre) og Kenneth Knøfler debuterer begge for Scantruck ved Have & Landskab.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame