Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

SDK indtager E&H i september

27. aug. | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

Stort maskinshow med masser af overraskelser på E&H'21

Del artiklen:

S.D. Kjærsgaard glæder sig helt vildt til Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen den 16.-18. september i Herning. Der medbringes en bred vifte af lækre maskiner og der er Danmarkspremiere på den nye CASE G2 serie. De innovative opgraderinger kan opleves på egen hånd, når en 721G2 er klar til testbanen. Der er selvfølgelig også italienske teleskoplæssere fra Dieci, topklasse nedbrydningsudstyr fra Promove og batteridrevne jordlopper og stampere fra japanske Mikasa. SDK standen vil være samlingspunkt for højt humør, musik og overraskelser. Print din fribillet til E&H'21 her: https://www.eh21.dk/ og mød os på stand U0600.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame