Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JMM havde fuld power på maskinsalg og strømforsyning

20. sep. 2021 | Indrykket af Stemas A/S

Købere af fem store entreprenørmaskiner kom ”ude af det blå” – Stemas har slet ikke overblik over mængden af solgt grej på E&H 2021

Del artiklen:

Der bliver ofte givet håndslag på entreprenørmaskiner på udstillinger, messer og dyrskuer. Som regel på handler, der har været aftalt på forhånd. For Liebherr-importøren Johs. Møllers Maskiner bød E&H 2021 i Herning på anderledes oplevelser. Ikke færre end fem gange under messen dukkede gæster uvarslet op på standen og købte i den store ende af maskinspektret.

”De kom nærmest ud af det blå. Men det gjorde dem naturligvis ikke mindre velkomne. Totalt solgte vi 13 af de store maskiner på E&H over et bredt spekter. Der blev lavet slutsedler på både gravemaskiner, gummigeder, dozere og industrimaskiner”, fortæller direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner.


Stemas sørgede for strømmen

Firmaet delte messens største stand med Stemas, som er søsterfirma i JMM Group, og koncernen havde i den grad fuld power på alt muligt på udstillingen i Herning. Den store salgsstyrke fra både Vest- og Østdanmark var af hus for at tage imod besøgende. Der blev afsluttet mange handler og lavet endnu flere aftaler med potentielle kunder, der nu skal følges op på efterfølgende. Og så var det faktisk JMM-selskabet Stemas, der sørgede for, at der overhovedet var power på E&H.

Stemas er dansk importør af Himoinsa, som er det førende mærke inden for generatorer i alle størrelser. Og seks steder på messepladsen stod Himoinsa’er og skabte strøm til alle messens stande, telte, toiletter og tillige lys på pladsen med Himoinsa-lystårne. Desuden var der også generatorer i gang andre steder, så der i alt var ni Himoinsa-generatorer og syv lystårne i drift under E&H.


Kan levere straks

Det spanske Himoinsa-materiel importeres og forhandles af Stemas, som tillige har blandt andet Wacker Neuson og Weideman på menuen. Det gav salg direkte på messen i et omfang, som får direktør Robert Kjærgaard til at erkende, at han slet ikke har overblik over mængden.

”Vi skal hjem og tælle, men det er rigtig mange maskiner, der er solgt, og som vi nu skal i gang med at levere. Og selv om mængden er stor, kan vi faktisk godt levere. Vi har købt rigtig stort ind både hos Wacker Neuson og Weidemann, så kunderne kan få deres nye maskiner straks. Wacker Neuson har været en kolossal succes for Stemas. Vi har sendt tæt på 3000 enheder ud, siden vi overtog forhandlingen den 1. januar i år”, siger Robert Kjærgaard. 

Ikke mindst Wacker Neusons nye, store sortiment af eldrevne jordlopper og pladevibratorer hitter og skaber travlhed hos Stemas såvel i Hadsten som i den nye sjællandske afdeling i Roskilde. Men også læssemaskiner fra både Weidemann og Wacker Neuson samt dumpere gøres nu klar til levering til messe-kunder. 


Billedtekster:

1.

Direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner (til venstre) og direktør-kollega Robert Kjærgaard fra Stemas oplevede deres suverænt bedste E&H-messe hidtil med salg af masser af både store og mindre maskiner.

2.

Stor interesse for Liebherr-maskiner i alle afskygninger. Der blev solgt både industrimaskiner, gummihjulslæssere, gravemaskiner og dozere på E&H.

3.

Salgschef Kim Møller havde leveret ni store Himoinsa-generatorer og syv lystårne, der klarede strømforsyningen til E&H 2021.

4.

Gule Wacker Neuson er for alvor rykket ind hos Stemas, som sørger for at sende maskinerne videre ud til kunderne i en lind strøm. Siden nytår næsten 3000 enheder.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame