Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Fuld gang i de store maskiner

24. sep. | Indrykket af Scantruck A/S

Scantrucks sælgere overraskede over stort salg på E&H – trods store forventninger

Del artiklen:

Næserne var sat op efter noget særligt hos Scantrucks salgsstyrke op til entreprenørmessen E&H 2021 i Herning. Alligevel erkender markedschef Dennis Faurby, at det lykkedes messegæsterne at overraske på den absolut positive måde. Dels var der flere af dem, end nogen havde spottet i krystalkuglen forud, dels var de mere købelystne end forventet. Og ikke mindst var det stort og dyrt materiel, der blev lavet aftaler om på messen.

”Vi oplevede ganske meget salg direkte på messen. Rigtig meget af det store grej og hovedsagelig gravemaskiner. Men gummihjulslæssere og en dozer blev det også til. Samtidig blev E&H 2021 en endnu mere sublim mulighed for os til at præsentere nye maskiner og materiel”, siger markedschefen. 


Høj teleskop-debut

”Blandt andet kunne vi give messedebut til den helt nye rotationsteleskoplæsser Manitou MRT2660 Vision+, som kan løfte i op til 26 meters højde. Den er så ny, at vi måtte låne os til en udstillingsmaskine hos Manitou. Der var stor interesse for den store maskine, og den er faktisk også en succes på det danske marked på forhånd. Inden vi får den første officielle maskine hjem, har vi solgt de fem første Manitou MRT2660 Vision+”, fortæller Dennis Faurby.

Tendensen til store maskiner afspejles i øvrigt også af, at Scantruck tillige har solgt det første eksemplar af storebroren til Manitou MRT2660 Vision+, 30 meter rotationsteleskoplæsseren MRT3060 Vision+.

”Foruden at skrive slutsedler, benyttede vi naturligvis også E&H 2021 til noget af det vigtigste for os, nemlig kundepleje. Vi mødte rigtig mange messegæster, som var Scantruck-kunder i forvejen, og mange, som nu er på vej til at blive det. Vores mandskab fik en masse forespørgsler, som vi arbejder videre med, og som løbende vil resultere i, at vi finder de rigtige maskiner til både eksisterende og nye kunder”, siger markedschef Dennis Faurby. 


Billedtekster:

1. MIS Recycling, som er Danmarks største knuseentreprenør, har forsynet sig med en ny 26 tons Komatsu WA475-10 gummihjulslæsser, som også blev præsenteret på E&H. Her fra venstre key account manager 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame