Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ny kompakt McCloskey sætter ny standard for slagleknusere

30. sep. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

45 tons nyhed betegnes som den irske producents hidtil mest kraftfulde mobile slagleknuser på bælter

Del artiklen:

Stor, men kompakt – og fabrikkens hidtil mest kraftfulde slagleknuser. Sådan lyder beskrivelsen af det nyeste udspil fra McCloskey. Den irske producent af knusere, sorterere og sigter, transportørere og neddelere har sendt 45 tons grøn power på markedet i skikkelse af knuseren I4C.

”McCloskeys konstruktører har lavet en kompakt maskine, hvor fødekassen er placeret over motoren. Motoren ligger dermed i knuserens bagende og er nem at lave service på. Til en vis grænse kan man godt sammenligne den nye I4C med McCloskey I44, som er en særdeles stærk maskine med masser af power. Den nye slagleknuser er bare mere kompakt og har endnu flere hestekræfter”, fortæller produktchef Morten Gren Pedersen hos Scantruck, som er dansk McCloskey-importør.


Flere hestekræfter

Caterpillar har leveret maskinkraften til den nye knuser og har sendt 375 heste ned i motorrummet. Til sammenligning har I44-modellerne 350 hk. 

Den nye mobile slagleknuser på bælter har en indtagsåbning på 1050 x 1125 mm. Maskinens transporthøjde er 3,2 meter, mens den har en transportlængde på 15,8 meter og har behov for 3 meter i bredden.

”Jeg er helt sikker på, at vi kommer til at se I4C-slagleknusere også i Danmark. Maskinen passer faktisk fint til mange entreprenørers behov for effektiv knusning af både beton, tegl, asfalt og andre materialer i den større skala”, siger produktchef Morten Gren Pedersen hos Scantruck. 


Billedtekst:

Så sker der noget. Den nye McCloskey I4C slagleknuser spytter materialer ud. Placeringen af fødekassen over motoren bag i maskinen medvirker til meget nem service.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame