Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

JMM går live med indvielse og reception

23. sep. 2021 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Corona er ikke længere i vejen for at fejre nyt sjællandsk hovedkvarter og sige farvel til koncernens topchef efter 25 år

Del artiklen:

JMM Group inviterer til Kinder-æg. Ikke bare én, men hele tre begivenheder skal fejres live, efter at corona i første omgang gjorde dem virtuelle. Nu er koncernen klar til både at markere indvielse af Johs. Møllers Maskiners nye sjællandske hovedkvarter i Rønnede, direktør Hans Holms afskedsreception og tillige 25 års jubilæum i firmaet for samme topchef Holm. 

”Vi havde glædet os i lang tid til at markere begivenhederne på festlig vis, men vi måtte nøjes med en virtuel indvielse af nybyggeriet ved Sydmotorvejen ved Rønnede. Det blev til en stilfærdig afsked med Hans Holm som administrerende direktør for hele vores koncern. Og vi kom heller ikke til at fejre ham efter fortjeneste, da han havde 25 års jubilæum i firmaet. Nu tager vi revanche og fejrer trefoldigt fredag den 8. oktober”, siger direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S.

Sammen med blandt andre Stemas A/S er Johs. Møllers Maskiner et af firmaerne i JMM Group, som tillige består af kranudlejningsvirksomheden Normas samt Stemas Norge. Johs. Møllers Maskiner er dansk importør og forhandler af det tyske topmærke i store entreprenørmaskiner Liebherr. Stemas har blandt andet import og forhandling af Wacker Neuson, Weidemann og Himoinsa.


Klar til fest

JMM Group lægger i ovnen til fest og fornøjelighed med blandt andet livemusik, konkurrencer og noget godt til ganen. En række af Johs. Møllers Maskiners samarbejdspartnere har på forhånd meldt deres ankomst til den nye adresse på Symbiosen 3-5 i Rønnede. Foruden søsterselskabet Stemas, gælder det Sitech, FAS, Jyske Finans, Engcon, Leica, JST, Sjørring, KST, KT Maskiner, Euromaster, Ejner Hessel, Combi Parts, SJEB og den anden søster, Normas Crane.

Også en stor fan af entreprenørmaskiner har forlods skrevet sig på gæstelisten. Daniel Foged har i en årrække samlet materiale om entreprenørbranchen og naturligvis også om Johs. Møllers og JMM Groups historie. Nogle af tingene er tilbage 1940’erne og 1950’erne, og Daniel Foged tager et udvalg af de mest spændende rariteter med til at sikre historiens vingesus over dagen.

”Og ellers inviterer vi alle interesserede til at være med. Kunder, kolleger, samarbejdspartnere, venner af huset og alle dem, der forhåbentlig også gerne vil være venner. Vi håber at se rigtig mange på Symbiosen 3-5 i Rønnede fredag den 8. oktober fra klokken 12 til 16”, siger direktør Leif Rudebeck Petersen.


Billedtekster:


1.

JMM Group lægger an til at fejre både indvielsen af det nye domicil i Rønnede og holde afskedsreception for den nu tidligere topchef Hans Holm, som tillige fejres for sit 25 års jubilæum i koncernen.


2.

Hans Holm – både afskedsreception og fejring af 25 års jubilæum. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame