Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nye BIM features i Connex Construction Cloud

23. sep. | Indrykket af RIB A/S

Brugere af Connex Construction Cloud kan endnu engang glæde sig over en række nye features i platformen, som hjælper med..

Del artiklen:

Brugere af Connex Construction Cloud kan endnu engang glæde sig over en række nye features i platformen, som hjælper med at løfte produktiviteten på både kontoret og byggepladsen. De nye features udvider ikke blot mulighederne på platformen, men imødekommer også i højere grad de daglige udfordringer, som opstår på kontoret og byggepladsen. Vi har fremhævet et udpluk af de mange nye spændende features nedenfor.


Ny BIM viewer – gør BIM tilgængeligt for alle, overalt!

Med den nye browserbaseret BIM viewer i Connex Construction Cloud, har vi gjort det endnu nemmere for alle projektdeltagere at få adgang til BIM overalt. Uanset om du bruger din mobil, tablet eller desktop, kan du nu frit vælge, hvilken enhed du ønsker at tilgå din BIM model fra.

BIM vieweren er fuldt integreret med workflows og opgavestyring, så det er nemt og effektivt at samarbejde med projektets parter med udgangspunkt i modellen. BIM vieweren har intuitiv navigation og masser af features, som letter granskning af projektet, tilsyn af bygbarhed og forbedrer designkoordinering. Med nem adgang til dine 3D-modeller og 2D-planer, kan du nu én gang for alle vinke farvel til utilstrækkeligt og utilgængeligt projektmateriale.

Importér eller eksportér BCF-filer

Det er nemt og hurtigt at importere BCF-filer fra fx Revit, Naviswork, Solibri eller Tekla til Connex. Du kan samle alle opgaver, der skal koordineres med projektteamet ét sted, uddelegere dem til de rette ansvarlige, følge status og dermed minimere fejl i projektmaterialet. Connex understøtter byggebranchens standarder, så du kan naturligvis også eksportere opgaver fra Connex til BCF. Du kan derfor nemt og effektivt sikre fremtiden for dine data. 

Viewpoints af specifikke objekter i BIM-modellen

Brug viewpoints til at se nøjagtigt hvor i modellen en opgave er lavet, så du hurtigt kan identificere udfordringer og koordinere designændringer. Connex opretter automatisk et viewpoint af objektet, når du opretter en opgave eller kommentar i BIM modellen. Du kan tilføje annotationer til dit viewpoint for at tydeliggøre omfanget af en opgave eller udfordring. Det er nemt for alle projektdeltagere at tilgå nøjagtig den samme lokation i modellen og se udfordringen i præcis det samme perspektiv. Eliminer risikoen for fejl og misforståelser med Connex Construction Cloud.

Standardiserede formularer og tjeklister

Nu kan du også lave tjeklister i Connex Construction Cloud, som du kender det – bare meget smartere. Ved at designe formularer og tjeklister baseret din virksomheds arbejdsmetoder, kan du indsamle nøjagtigt de data, du har behov for til at gennemføre tilsyn, kvalitetssikring, sikkerhedsrundering, fejl og mangelgennemgang og meget mere. Vælg om du vil bruge standard skabeloner eller oprette dine egne fra bunden. Alle parter kan naturligvis tilgå tjeklisterne fra alle mobile enheder og dokumentere arbejdet, mens det udføres – hurtigt og præcist.


Connex Construction Cloud - én samlet platform til dine byggeprojekter

Opret dig nu! 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame