Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Liebherr nummer 100 til RGS

6. okt. 2021 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Maskinernes lave brændstofforbrug og grønne islæt matcher miljø- og genanvendelsesvirksomheden perfekt

Del artiklen:

Det handler om miljø og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald, behandling af forurenet jord og industrispildevand for RGS Nordic. Derfor skærper det den grønne profil, når direktør Jan Glerup og maskin- og projektchef Jens Rasmussen kan betragte en vækst i aktiviteterne på 30 procent, mens dieselforbruget har stået stille. Det har været tilfældet, siden RGS Nordic fik leveret sin første Liebherr-maskine fra Johs. Møllers Maskiner A/S for fem og et halvt år siden. 

Nu har RGS Nordic rundet Liebherr nummer 100.

Det skete med en 33 tons Liebherr L 586 XPower, som er øverst i hierarkiet blandt Liebherr-gummihjulslæssere. 


Grøn virksomhed

”Der er tale om primært gummihjulslæssere og industrimaskiner, men også gravemaskiner og dozere fra Liebherr. I virkeligheden hele pakken af entreprenørmaskiner. Det grønne islæt omkring brændstofforbruget har været afgørende. Vi er jo en grøn virksomhed, og når så både det grønne og prismatchet er i orden, bliver det jo Liebherr igen-igen”, konstaterer Jan Glerup.

”De dyreste maskiner er som bekendt dem, der står stille. Derfor er der en vigtig tredje parameter i spil. Foruden det lave brændstofforbrug, som altså har været uændret siden den første Liebherr, og prisen for maskinerne, så er den service, vi får fra leverandøren også afgørende. Her lytter vi naturligvis intenst til vores sitemanagere ude på pladserne landet over. De melder ud, at servicen er bedst hos Johs. Møllers Maskiner”, fortæller maskinchef Jens Rasmussen.


Bæredygtighed

”Bæredygtighed var tidligere en del af vores strategi hos RGS Nordic. Nu er bæredygtighed simpelthen strategien. Vi passer på miljøet og er med til at genanvende, hvor det er muligt. Noget tyder på, at vi gør det ganske godt. Tonnagemæssigt havde vi i 2020 vores hidtil bedste år”, siger direktør Jan Glerup.

Der blev naturligvis kippet med skovlen, da RGS Nordic og Johs. Møllers Maskiner sammen markerede 100 maskiner-jubilæet på entreprenørudstillingen E&H 2021 i Herning. Og netop skovlen på den nye gummiged var i den grad gearet til en markering. Dels havde Johs. Møllers Maskiner dekoreret skovlen med ”Tillykke med Liebherr nr. 100” og blafrende dannebrogsflag. Dels blev maskinen leveret i RGS Nordics smukke, dybgrønne miljø-farve.


I godt selskab

Liebherr nummer 100 skal køre i RGS Nordics store afdeling på Selinevej på Amager. Her kommer den i godt selskab med flere end 25 andre Liebherr gummigeder, gravemaskiner og industrimaskiner.

Totalt har RGS Nordic omkring 30 modtage- og behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark er det RGS Nordic, der tager sig af en tredjedel af alt affald fra bygge- og anlægsprojekter.  


Billedtekster:

1.

Så er der linet op til jubilæum. Liebherr nummer 100 til RGS Nordic blev behørigt fejret. Fra venstre er det salgschef Michael Jørgensen fra Johs. Møllers Maskiner, RGS Nordics direktør Jan Glerup, RGS Nordic-maskinchef Jens Rasmussen og direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner.


2.

To RGS Nordic-folk på toppen. Maskinchef Jens Rasmussen (til venstre) og direktør Jan Glerup på Liebherr nr. 100.


3.

Jubilæumsmaskinen havde ændret kulør fra den kendte gule Liebherr-farve til RGS Nordics karakteristiske dybgrønne. Fra venstre maskinchef Jens Rasmussen, direktør Jan Glerup og Johs. Møllers Maskiners salgschef Michael Jørgensen.For yderligere information: 

Sales Manager Michael Jørgensen

Mobil: +45 30 68 44 04 

Email: michael.joergensen@jmm-group.comOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame