Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nyt projekt i Ragebøl

6. okt. 2021 | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Midtjysk Albyg har fået fornøjelsen af at bygge for LINAK® A/S i Ragebøl endnu engang

Del artiklen:

Vi har tidligere bygget 3 lagerhaller og en kontorbygning til dem. Vi er glade for at de vælger os til at bygge for dem igen. Denne gang skal der opføres en tilbygning som LINAK® A/S lejer ud til LINAK Profiles.
Der skal bygges til de nuværende lokaler i form af en produktions- og lagerhal på i alt 5.925 m2. Udenfor opføres et nedsænket område for aflæsning af lastbiler samt 3.300 m2 med belægnings sten.

1. spadestik

Tirsdag 5. oktober blev projektet skudt i gang. Lars Christensen, Facilities Manager hos LINAK® A/S og Frants Sørensen, direktør hos Midtjysk Albyg A/S tog ”én for holdet” og klarede sammen det 1. spadestik med den store skovl.

Vi takker for opgaven og glæder os til at komme videre med projektet.

Læs mere om LINAK® A/S her

Læs mere om LINAK Profiles her

____________________________________________________________

Mangler I lagerplads?

Se eksempler på de tidligere halbyggerier Midtjysk Albyg har opført gennem tiden her. Ring på tlf. 97473600 og få et tilbud på jeres næste byggeprojekt.

Vi giver gerne en pris på jeres næste projekt, hvad enten det er et nyt domicil, en ny lagerhal eller en nyt kontorbyggeri.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame