Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Den helt store skiftedag hos JMM

12. okt. 2021 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Nyt sjællandsk hovedkvarter indviet med manér og både tillykke og farvel til Hans Holm

Del artiklen:

Mængden af biler gav mindelser om Roskilde Dyrskue. Men det var et halvt hundrede kilometer stik syd, en stor del af den danske entreprenørbranche rullede op til fejring. Store skiftedag hos JMM-Group, som markerede skiftet fra placeringen inde i Rønnede til det funklende nye domicil ved Sydmotorvejen i byens udkant. 

Samtidig var der et dobbelt mellemværende med koncernens topchef gennem et kvart århundrede, der skulle markeres. Dels skulle hans 25 års jubilæum i spidsen for JMM altså fejres. Og samtidig skulle der siges tak for veludført dåd. Hans Holm har rundet de 70 år og benyttede anledningen til at takke af som selskabets frontmand.


Ny formand

Jan Møller har taget tøjlerne som administrerende direktør for koncernen. Leif Rudebeck Petersen har direktørstolen i Johs. Møllers Maskiner A/S, som er JMM-selskabets firma med blandt andet import af Liebherr-entreprenørmaskiner. Robert Kjærgaard er tilsvarende direktør for virksomheden Stemas A/S med import og forhandling af blandt andet Wacker Neuson, Weidemann og Himoinsa fra maskinpaletten.

Hans Holm har dog ikke forladt skuden helt. Han sidder med ved de nye kaptajners bord. Tilmed ved bordenden som ny bestyrelsesformand for JMM-Group. Foruden Johs. Møllers Maskiner A/S og Stemas A/S, består koncernen også af kranudlejningsfirmaet Normas samt Stemas i Norge.

Den sjællandske gren af Johs. Møllers Maskiner A/S rykkede ind i nybyggeriet på Symbiosen 3-5 i Rønnede allerede i foråret, men corona-epidemien forhindrede en markering af begivenheden på det tidspunkt. Nu røg proppen så af for festivitas i Rønnede, som for nogle timer blev det helt store mål for kunder, samarbejdspartnere, gamle venner af firmaet og mange af dem, der tilbringer deres arbejdsdage i de store maskiner. Dagen lod ingen tvivl til bage om, at JMM-Group og Liebherr nyder stor respekt blandt entreprenørfolket.


50 år i Rønnede

Johs. Møllers Maskiner har mere end tredoblet sit areal på den nye adresse, hvorfra der tages hånd om salg, service og reservedele til Sjælland, øerne og også det sydlige Sverige med service. Koncernens administration ligger fortsat i den store, jyske afdeling i Horsens. I Rønnede er der 2250 kvadratmeter under tag og tillige en koldhal på 800 kvadratmeter.

Det var i øvrigt ikke spor for tidligt, corona løsnede sit greb om mulighederne for at markere begivenheder. Foruden det nye domicil og direktørens både jubilæum og afgang, er det i år 50 år siden, da Johs. Møllers Maskiner etablerede sig med en sjællandsk afdeling. Det var på Industrivej 9 i Rønnede, hvor firmaet har holdt til, indtil mandskab og maskiner flyttede de 1700 meter mod øst ud til den nye beliggenhed ved motorvejen. 


Billedtekster:


1.

Det stærke firkløver bag JMM-Group foran det nye Johs. Møllers Maskiner-domicil ved Rønnede. Fra venstre direktør Leif Rudebeck Petersen, Johs. Møllers Maskiner A/S, direktør Robert Kjærgaard, Stemas A/S, tidligere administrerende direktør og nu bestyrelsesformand Hans Holm, og den nye administrerende direktør Jan Møller.


2.

Værkstedet i det nye sjællandske hovedkvarter var for nogle timer omdannet til festlokale, da JMM-Group markerede både indvielse og topchefens 25 års jubilæum og afgang.


3.

Entreprenørfolk fra nær og fjern tog turen til Rønnede for at fejre Johs. Møllers Maskiner og Hans Holm.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame