Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Stemas klar til at grave med Wacker Neuson – fuldender overtagelsen af totale program

22. okt. | Indrykket af Stemas A/S

Fuldender overtagelsen af den danske import med det totale program i gravemaskiner

Del artiklen:

Fra torsdag den 21. oktober er Stemas A/S dansk importør og forhandler af ikke blot det meste af Wacker Neusons store maskinprogram. Stemas har det hele.

”Vi fuldender overtagelsen af den danske import ved også at få gravemaskinerne med. Da vi den 1. januar i år blev dansk Wacker Neuson-importør, var det uden gravemaskinerne som følge af en klausul, vi havde med vores tidligere leverandør af gravemaskiner, Yanmar og Maskiner A/S. Den slutter nu, og vi er klar med hele Wacker Neuson-programmet”, fortæller direktør Robert Kjærgaard hos Stemas A/S.

Det betyder helt konkret, at Stemas sætter ikke færre end 20 forskellige modeller i gravemaskiner ind i det i forvejen omfattende gule sortiment fra den tyske maskingigant. De spænder fra de mindste minigravere på 800 kg til gravemaskiner på 14 tons. 18 styk på larvebånd, hvoraf de seks er zerotail-maskiner og tillige to hjulgravemaskiner.

Wacker Neuson er naturligvis også med på den elektriske bølge. Derfor er vi også leveringsdygtige af el-drevne maskiner, som mange entreprenører nu foretrækker til arbejde i byerne og ikke mindst til indendørs arbejde, som blandt andet nedbrydningsopgaver”, siger Robert Kjærgaard.


Speciel konstruktion

Siden nytår har konstruktionen været lidt speciel for Wacker Neuson-gravemaskinerne. Stemas har faktisk måttet foretage sig alt andet, end at sælge nye maskiner. Handel med brugte Wacker Neuson-gravere, service og reparation. Derfor har salget været varetaget af Wacker Neuson selv fra koncernens afdeling i Kiel i Tyskland.

”Nu flytter salget fra Kiel til Hadsten og Roskilde. Mogens Kristiansen, som har været ansat til at varetage salget i Kiel, rykker så ind hos Stemas og sikrer os ekstra ekspertise. Selv har vi været rigtig godt forberedt på også at sælge gravemaskinerne. Stemas har solgt gravemaskiner de sidste 30 år, bare af andet mærke og anden farve. Men vi har faktisk også selv haft forhandling af Neuson tidligere”, fortæller Robert Kjærgaard.

”Processen har været lidt speciel, efter at vi overtog alt Wacker Neuson i Danmark, bortset fra den gravende del. Komprimeringsmateriel fra små jordlopper til tromler og valsetog, dumpere på bånd og dumpere på hjul, et helt Zero Emission-program i stampere, vibratorer og dumpere. Såmænd også læssemaskiner, da Wacker Neuson ejer Weidemann-fabrikken, som vi har været dansk importør for i mange år”, forklarer Stemas-direktøren.


Masser af optimisme

”Både kunderne og vores medarbejdere har haft stor forståelse for, at der lige var en karensperiode med nysalg af gravemaskiner, som vi skulle igennem. Det giver masser af optimisme, og vi glæder os rigtig meget til at overtage import og forhandling af også gravemaskinerne. Wacker Neuson lukker simpelthen alle aktiviteter i Danmark og overlader dem til Stemas. Det betyder, at vi nu sælger hele Wacker Neuson-programmet både som nye, som brugte, klargør, servicerer og reparerer”, forklarer direktør Robert Kjærgaard hos Stemas A/S.


Billedtekster:

1.

Stemas-folk har været en tur på Wacker Neusons gravemaskine-fabrik i Tyskland som en del af forberedelserne til, at den danske importør nu har hele sortimentet af maskiner, tilbehør og materiel.

2.

Dansk besøg i demo-hallen hos Wacker Neuson i Tyskland.     OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame