Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Syv tons Weycor valsetog har indtaget Vestjylland

1. nov. | Indrykket af Scantruck A/S

PJP Murer- og Entreprenørforretning i Hvide Sande har investeret i et Weycor AW1070E valsetog med udstyr til kompressionsmåling.

Del artiklen:

Weycor er kendte for sine læssemaskiner i høj kvalitet, men den tyske producent har meget mere at byde på. Deres danske importør og forhandler Scantruck A/S er også leveringsdygtig i Weycors tromler og valsetog, og det har Ole Aarup, entreprenør og medejer af PJP Murer- og entreprenørforretning, fået øjnene op for.

Kort før sommerferien modtog hans firma sit fabriksnye Weycor AW1070E valsetog. En maskine der i størrelse og kapacitet overstiger, hvad de tidligere har ejet af den type, og som samtidig er sjældent set i det vestjyske.

- Før havde vi en mindre tromle på 2,7 tons. Nu har vi en Weycor på syv tons. Det var en stor ændring for os, men den er effektiv. Bare vi skal lave en sandpude til et sommerhus, ryger den med ud på pladsen, fortæller han.


Brug for noget større

Med base i Hvide Sande arbejder de cirka 20 medarbejdere i hele det vestjyske opland med opgaver indenfor murer-, kloak-, entreprenør- og betonarbejde samt vognmandskørsel m.m. Kalenderen er fyldt op et godt stykke frem i tiden, men der skal hele tiden fremtidssikres. Blandt andet i form af moderne maskiner og materiel.

- Vores lille tromle er til stier og små indkørsler. Den banker ikke noget op for alvor, og derfor ville vi have noget større. Vi kan også konstatere, at opgaverne følger med, når man køber nyt og større udstyr. Efter vi tidligere i år købte en ny 16 tons Komatsu gravemaskine med Topcon 3D maskinstyring hos Scantruck, er vi begyndt at få flere og flere jordopgaver. Så vi tog skridtet og lavede en aftale med Mads. Nu er vi også de eneste i området, der har et valsetog i den størrelse, siger Ole Aarup.

Scantruck A/S kan tilbyde forskellige finansieringsløsninger, og dialogen med distriktschef Mads E. Nielsen skabte en aftale. Deres 16 tons Komatsu blev også handlet med Mads.

- Scantruck tilbyder en fleksibel løsning, som er en god måde for os at få testet tingene og få afklaret, om det er noget værd i vores firma. Det synes jeg er en genial måde at gøre det på, siger Ole Aarup, som blandt andet angiver Scantrucks finansieringsmodel som afgørende for hans genvalg af Scantruck som leverandør.

- Derudover ringede jeg til flere kolleger for at høre deres mening. Vi har i forvejen en Weycor AR420, og vi har tidligere haft en Atlas 65, så det har aldrig været et mærke, vi er ræd for. Desuden har vi gode erfaringer med Scantruck generelt med deres salg, service og rådgivning, så det var meget oplagt, at vi valgte deres tilbud, siger han.


Større kaliber

Dommen over maskinen baseret på nogle måneders erfaring er der ingen tvivl om. 

- Det er en fin maskine. Det er jo ikke en maskine, du sidder i otte timer om dagen. Du sætter dig ind i den, kører to timer og så stiller du den over i et hjørne, og om en uge kører du to timer igen. Men den kører godt, den er effektiv, og så banker den virkelig hårdt. Vi havde som sådan ikke nogen krav til maskinen inden, bortset fra at vi gerne ville op i kaliber, siger Ole Aarup. 

Han tog imod Scantrucks tilbud om at få installeret et kompaktionsmålingssystem i valsetoget. 

- Så kan vi følge med i, hvor hårdt den komprimerer, og hele arbejdet kan dokumenteres. I dag har vi ikke brug for at dokumentere arbejdet overfor kunderne. Men det kommer. Det er også for ens egen interne kvalitetssikring og sikkerhed, at vide at dokumentationen for arbejdet er i orden, selv hvis det ikke er påkrævet. Det giver ro i maven, så man kan fokusere på andre opgaver. Også selv om det er en simpel grusplads på havnen. Med det nye valsetog ved vi, underlaget er banket, så det ikke kan blive hårdere. Så når vi afleverer, er alt i orden, fastslår han. 

Den nyeste model af Weycor AW1070E har udover et opdateret design også fået en ny motor, der efterlever Stage V emissionskravene. Den arbejder som standard i Eco-mode, hvor motorstyringen automatisk reducerer omdrejningerne, når det er muligt. Det betyder mindre støj og ikke mindst reduceret brændstofforbrug.


1. Med sit nye Weycor AW1070E valsetog har PJP Murer- og Entreprenørforretning løftet sin effektivitet ved komprimering til nye højder til stor tilfredshed for medejer Ole Aarup.

2. Det nye valsetog vejer 7,1 tons og er udstyret med en tromle, der måler 1,70 m i bredden.

3. Maskinen har for alvor vist sin effektivitet både ved pladser og nybyggeri.

4. På Scantrucks anbefaling er Weycor valsetoget udstyret med et kompaktionsmålingssystem. Her kan alle data for udført arbejde registreres og bruges som dokumentation og kvalitetssikring.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame