Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

20 års jubilæum markeres med køb af 3 nye maskiner - tillykke til CB Service

1. nov. | Indrykket af Maskiner A/S

”GRAVEMESTEREN FRA SKOVLUNDE” fejrer sit jubilæum med investering i maskiner og fremtid

Del artiklen:

Christian Bruse ramte midt i september, datoen for sit 20. års jubilæum med sit firma, CB Service, og det skulle naturligvis fejres.

Der blev både holdt festivitas og indkøbt tre nye Yanmar maskiner i anledning af jubilæet. 


Christian er entreprenør og udfører alle typer opgaver indenfor jord, kloak og anlæg, og som underentreprenør på en hel del havnebyggeri, som han har god erfaring med. 

Han har gennem tiden, primært lejet sig selv ud, sammen med sine maskiner, men han spår at fremtiden byder på endnu mere udlejning af maskinerne, også uden mandskab, så de ikke bare holder stille.
Derfor er udstyret på maskinerne også udvalgt med særligt fokus på alsidighed og brugervenlighed ifht. udlejning og det skal bare spille. 

Christian er af den overbevisning, at tingene ikke behøver gøres mere besværligt end nødvendigt.
Der er lidt ’Ole-Opfinder’ over ham, og hvis man kan konstruere sig ud af noget udstyr, som gør arbejdet lettere og mere effektivt, hvorfor så ikke gøre det?
Og han er bestemt ikke uden evner! Han har arbejdet som mekaniker hos Ramirent i mange år og roder selv med både smedearbejde og maskiner, og har gjort det altid.


Christian mener, at han er foran på point, ved at kunne tilbyde den personlige tilgang til udlejning af maskiner og udstyr, hvor kan får snakket med kunden og kan vejlede om hvilke maskiner og udstyr, som gør sig bedst til lige netop kundens opgave.

For Christian var valget om maskinproducent egentligt ret simpelt.
Han har haft Yanmar maskiner i en årrække, og har altid været tilfreds med både bagland og service.

Med indkøbet af de tre nye Yanmar, er han oppe på sin i alt 5. nyindkøbte Yanmar, og han er godt tilfreds.
Størrelsen på maskinerne er naturligvis valgt ud fra både opgaver og alsidighed.

”Det er faktisk så smart, at den store kan løfte den lille, hvis den fx skal ned i en pumpebrønd”
- fortæller Christian. 
  • Den lille, ViO 12 minigraver, er ekstraudstyret med compacttilt og startspærre.
    Den kan fragtes på en mindre 5 tons lastbil, hvor den nemt kan stå på ryggen med både udstyr og motorbører, og er derfor super nem og fleksibel til eksempelvis kloakrenoveringer i København eller andre storbyer, da man kan undgå at skulle have trailer med.
    Den er god til både have og anlæg, arealrydning og kloakopgaver.


  • Den store, ViO 80 gravemaskine, er primært til de større opgaver, som fx nedrivning af huse, fjernvarmeopgaver, kloak og anlæg, og så har den en god størrelse og er billig, at flytte rundt med.
    Den skal udstyres med engcon EC209 aftagelig rotortilt (på efterlevering), så den også kan bruges til hydraulikhammer, den har centralsmøring, LED lyspakke og meget mere.

Christian købte ViO12’eren to dage før Have og Landskabsmessen 2021.

Han og Maskiner A/S' sælger Johnny Lauritzen aftalte, at Christian skulle komme forbi og sætte klistermærker på sin maskine på messen.  Christian tog lidt ekstra klistermærker med, og handlede så ViO80’eren med Johnny, på selve messen.


Hans ViO75 tages i bytte, en maskine, som Christian har været meget glad for, og som han har udført mange spændende opgaver i.
(Se eksempelvis billedet med nedrivning af et badeværelse ;) )


Kort før afholdelsen af 20. årsjubilæet, hvor de to gravere var blevet leveret, kunne han alligevel ikke stå for fristelsen af også at udvide maskinparken med en
Yanmar V100 læssemaskine med 36 km/t transmission, skovl og pallegafler, centralsmøring og hydraulisk hurtigskifte, så den er forberedt til al slags udstyr.
Det gælder alt til både entreprenøren, anlægsgartneren og også til vinterbekæmpelse.

CB Service ønskes et stort tillykke med jubilæet og de nye maskiner.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame