Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Udlejer løb i forvejen efter Wacker Neuson-maskiner

29. nov. 2021 | Indrykket af Stemas A/S

Vesthimmerland Materieludlejning fik sidste portion gravemaskiner fra Tyskland inden Stemas overtog importen til Danmark

Del artiklen:

Tålmodighed er en dyd. Men ikke praktisk, når man står og mangler gravemaskiner til sin udlejningsvirksomhed. Derfor tog maskinudlejer Henrik Frederiksen hos Vesthimmerland Materieludlejning muligheden for at købe sine nye Wacker Neuson-gravere i Kiel i Tyskland, men få dem leveret og klargjort hos Stemas A/S ved Hadsten.

”Det var løsningen, når jeg nu ville have Wacker Neuson, men nødig ville vente på de nye maskiner, til Stemas overtog forhandlingen i Danmark. Derfor bestilte og købte jeg i samråd med Wacker Neusons kontakt i Danmark, Mogens Kristiansen, de seks nye gravemaskiner hos Wacker Neuson i Kiel. Herfra blev de kørt op til Hadsten, hvor Stemas’ værksted klargjorde og monterede det forskellige ekstraudstyr, vi havde valgt”, fortæller Henrik Frederiksen.

Stemas blev ellers dansk importør af hele Wacker Neuson-programmet fra 1. januar i år. Næsten. Netop gravemaskinerne var ikke en del af aftalen. De fulgte først med i importaftalen i slutningen af oktober.

Kristen leverer

”Det var en fin løsning, af tyskerne leverede maskinerne, og Stemas sørgede for det øvrige. Men det er da mere praktisk, at jeg fremover kan købe også gravemaskinerne direkte hos Stemas. Min kontakt til Kristen Holst Outzen går mange år tilbage, og jeg véd, at tingene er i orden, når jeg handler med ham. Derfor er det også ham, der har leveret vores øvrige flåde af Wacker Neuson”, siger den nordjyske udlejer.

Vesthimmerland Materieludlejning har maskiner kørende landet over. Som oftest hos entreprenørfirmaer og anlægsgartnere. Mange af dem er Wacker Neuson.

”Vi har et bredt program med skurvogne, lifte, gummigeder, gravemaskiner, dumpere og tromler. Samt naturligvis masser af pladevibratorer, stampere og andet komprimeringsgrej, hvor der står Wacker Neuson på det hele. Da vi nu skulle have gravemaskiner, blev det til seks styk i forskellige størrelser. Fire konventionelle gravemaskiner på 4 tons, 6,5 tons, 9 tons og 15 tons og to zerotail-maskiner på henholdsvis 1,7 og 5 tons. Den mindste i øvrigt en el-drevet maskine, som kan køre enten med strøm fra nettet, eller på ren batteridrift”, forklarer Henrik Frederiksen.


Meget udstyr


Da Wacker Neuson i Tyskland havde leveret maskinerne i Hadsten, klarede Stemas-mandskabet monteringen af stor lyspakke, centralsmøring og andet ekstraudstyr på alle maskinerne. De fem største fik tillige Engcon-rotortilt, Engcon-skovlsæt og Engcon-skovlstativ. Den lille el-graver fik sig et Tiltman-tilt.   


Henrik Frederiksen har efterhånden 16 år på bagen med maskinudlejning fra adressen få kilometer syd for Løgstør. Vesthimmerland Maskinudlejning blev etableret i januar 2006, og med tiden har Henrik Frederiksen sørget for at opbygge en ganske stor maskinpark. Totalt omkring 300 enheder, som han selv står for udlejningen af sammen med Jesper Stouby Sørensen, som både fungerer som udlejer og servicemand.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame