Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ny lagerhal til Danfoods

20. dec. 2021 | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Hos Danfoods I Herning er der travlhed...

Del artiklen:

- og de skal derfor have udvidet faciliteterne med 4.439 m2. Lagerhallen kommer også til at indeholde udleveringsrum, frostrum og kølerum. 

Midtjysk Albyg har fået fornøjelsen af at bygge den nye lagerhal til Danfoods. Udover de 4.439 m2 halbyggeri, skal der også lægges 3.700 m2 belægnings sten.

Vi takker for tilliden og glæder os til at komme i gang med projektet.

_______________________________

Mangler I lagerplads?

Læs mere her, eller ring på tlf. 9747 3600 og få en uforpligtende snak med en af vores konsulenter om jeres næste byggeprojekt.

Vi bygger lagerhaller og halbyggerier til alle formål: værksteder, opbevaring, garage, produktion, maskinstationer mv., og vi skræddersyr jeres nye lagerhal, så den matcher netop jeres behov.

Midtjysk Albyg - din specialist i erhvervsbyggeriOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame