Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ingen adgang for uvedkommende hos Vestforsyning Holstebro

20. dec. 2021 | Indrykket af KIBO Sikring A/S

Vestforsyningen er et multiforsyningsselskab med hovedsæde i Holstebro. Deres hovedopgaver er forsyning af el, vand, varme og rensning af spildevand.

Del artiklen:

Med de mange ubemandede anlæg og stationer, har de et særligt behov for sikring:

Vores behov for skalsikring er primært at undgå, at uvedkommende kommer til skade. Vi har mange stejle skrænter og bassiner, som folk ikke skal kravle op på eller falde ned i. Derfor er det rart at vide, at sikkerheden er i top,” siger Jørgen Ishøi, Afdelingsleder/Maskinmester i Vestforsyning Holstebro.

Udover mekanisk sikring har Vestforsyning Holstebro overvågning og alarm på de ubemandede lokationer:

Det giver en tryghed altid at kunne se, at portene ude ved de forskellige indgange er lukkede,” siger Jørgen Ishøi.


Mekanisk sikring, service og hegnsinspektion

Vi har leveret tre automatiske porte samt hegn til alle Vestforsyningens seks renseanlæg og pumpestationer. Derudover laver vi service på portene, så de kører uden problemer og udfører hegnsinspektion, hvor vi gennemgår hegnslinjen 1 gang årligt.

”Det er rart at have inspektions- og serviceaftaler på vores hegn og porte, så vi med rettidig omhu kan komme eventuelle skader i forkøbet. Måden hvorpå KIBO løser vores behov for sikring fungerer rigtig godt. Efter hver hegnsinspektion får jeg en rapport over, hvor der er behov for at gøre noget,” Jørgen Ishøi.


Adgangskontrol – en god investering

De automatiske porte er udstyret med adgangskontrol, der via SMS eller app på telefonen gør det let at åbne og lukke porten for personale og gæster på sitet.

”Adgangskontrol har været en rigtig god investering for os. Nu er vi fri for, at alle der skal have adgang, skal have en fjernbetjening. Vi kan let give adgang til personale eller teknikere, der skal ind på lokationen. Al styring foregår inde i appen og det er simpelt at tildele tidsbegrænset adgang og fjerne brugere, når de er færdige med arbejdet. Det er et fantastisk system,” siger Jørgen Ishøi.


Godt og fleksibelt samarbejde

”Samarbejdet med KIBO er rigtig godt, og de er meget fleksible. For nyligt skulle vi have udvidet og flyttet en eksisterende port. Her var det en stor fordel, at det var KIBO, der havde installeret porten og dermed var bekendte med vores systemer og sikringsbehov. Jeg kan helt bestemt anbefale KIBO til andre forsyningsvirksomheder med behov for sikring på flere lokationer,” siger Jørgen Ishøi afslutningsvist.

Vil du også have en inspektionsaftale på din hegnslinje? Vores hegnsinspektører kommer gerne ud og laver en gennemgang. Læs mere om, hvad du får, her.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame