Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Erfaren lift-mand giver Scantruck et lift

18. jan. | Indrykket af Scantruck A/S

En af landets nok mest erfarne lift-folk, Flemming Jakobsen, er tiltrådt som salgskonsulent for lifte hos Scantruck A/S.

Del artiklen:

Flemming Jakobsen har arbejdet hos Omme Lift A/S i Sønder Omme hele sit voksenliv. Det er blevet til godt og vel 30 år med Omme-lifte, hvoraf han har solgt lifte til især udlejningsbranchen de seneste 20. Hos Scantruck skal han primært sælge lifte til industrikunder og energisektoren.

”Jeg fyldte 50 år i sommer og følte, at hvis jeg skal prøve noget andet og nyt, skulle det være nu. Derfor glæder jeg mig til at komme i kontakt med nye kundegrupper og nye produkter hos Scantruck”, siger Flemming Jakobsen, som bor i Sønder Omme sammen med sin kone.

Scantruck har import og forhandling af fire store lift-mærker med maskiner af forskellige typer. Nemlig franske Manitou-lifte, tyske PB Platforms, amerikanske GMG, samt de italienske Platform Basket.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame