Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Spar tid og skån knæ og ryg med Cat grade autoafretning på Cat gravemaskiner

24. jan. | Indrykket af Zeppelin

Cat grade autoafretning på 6 – 10 tons gravemaskiner

Del artiklen:

Med Cat Grade autoafretning på din Cat gravemaskine kan du nu afrette jord, stabilgrus og sand så præcist og nøjagtigt, at der skal meget lidt ekstra arbejde til for at gøre klar til næste lag/belægning

Du behøver ikke længere at ligge med foroverbøjet ryg på dine knæ for at rette sandet af. Cat Grade klarer det meste for dig.

Cat Grade autoafretning kan fås på Cats minigravemaskiner fra 6 – 10 tons. Dermed opnår du med disse maskiner endnu flere muligheder. Bedre arbejdsforhold. Bedre trivsel. Større produktivitet.

Afretning af jord, sand og stabilgrus er opgaver, som udføres dagligt i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter.

En præcis afretning til det korrekte niveau er vigtig.

– Graver du for lidt af, så skal du grave igen, og graver du for meget af, skal du bruge tid på at efterfylde eller fylde dyrere materialer i. Begge dele gør din effektivt og produktivitet dårligere, siger produktchef Anders Thomsen, Zeppelin Danmark A/S.

 Maskinen styrer både dybde (Bom) samt tiltfunktion med avancerede tiltrotatorer. Automatikken er en ekstra funktion, som aktiveres gennem maskinens standard elektrohydraulik.

– Det er ”Plug & Play”. Maskinen er klar til at køre med autoafretning, når Cat Grade maskinstyringssystemet er monteret, og softwaren er låst op, siger Anders Thomsen.

Afretning af jord, stabilgrus og sand bliver i stigende grad udført af gravemaskiner. Det er ofte en trættende og krævende opgave for maskinføreren.

– Med Cat Grade vil den erfarne maskinfører kunne arbejde mere effektivt og være mindre træt, når arbejdsdagen er slut. Og en maskinfører med mindre erfaring vil langt hurtigere komme igang med effektiv afretning, siger Anders Thomsen.

Gravemaskiner med Cat Grade autoafretning er velegnet til alle, der vil arbejde effektivt og samtidigt formindske risikoen for nedslidning. Fx anlægsgartnere, brolæggere og entreprenører.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame