Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Demonstration af Cat 308 gravemaskine på Zeppelins democenter i Skejby

24. jan. | Indrykket af Zeppelin

Cat 308 med auto grade

Del artiklen:

Er det mon tiden værd?

Det var den første tanke, der røg igennem hovedet på Morten Kongsted fra firmaet af samme navn. Spørgsmålet meldte sig, da han og hans maskinfører Tonny Jensen blev inviteret til Zeppelins democenter i Skejby for at blive undervist i Cats autoafretningsfunktion.

”Men ja, det er bestemt tiden værd. At bruge tid på at blive introduceret og undervist i maskinens funktioner og muligheder er helt klart givet godt ud”, siger Morten Kongsted.

Maskinfører Tonny Jensen var på E & H i september og så maskinen med autoafretning for første gang. Og var overbevist. Så tilbage til chefen.

Og nu står de så her i Skejby nogle måneder senere. I mellemtiden har Morten Kongsted købt en Cat 308 gravemaskine, og de får nu en grundig introduktion til maskinen, inden den bliver afleveret.

”Det er en god måde at gøre det på. Vi bliver taget imod og får svar på alle de spørgsmål, vi har til selve maskinen og til autoafretningen, siger maskinfører Tonny Jensen.

Firmaet, som holder til i Lynge i Nordsjælland, skal bl.a. bruge deres nye maskine til afretning, når de graver ud til sokler og etablerer sandpuder.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame