Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Komplet radonsikring med Jackon Radon Solution

26. jan. | Indrykket af Jackon

Alt til radonsikring i én totalløsning

Del artiklen:

Jackon Radon Solution indeholder radondug og tilbehør til radonsikring af boliger. Jackon radondug kommer med en systemgaranti på 50 år ved korrekt montering. Radonspærren er testet af SINTEF, der sætter strenge krav til robusthed af materialet.

Jackon Radon Solution indeholder en radondug, lim, butyltape til samling af underlaget, fleksibel tape, manchetter og tætningsmasse til kabler og rør.

Jackons radondug er lavet i en robust kvalitet. Entreprenøren har dermed nemmere ved at arbejde med den og skal ikke være nervøs for, at den umiddelbart går i stykker.

Radon trænger ind i vores boliger via revner og sprækker pga. den trykforskel, der er inde i boligen og under boligen. Det betyder, at vores bygninger fungerer som en radonstøvsuger. Radon sætter sig på mikropartikler såsom støv og røg. Når først partiklerne er nået ned i lungerne, udgiver de radioaktiv stråling, der senere kan forårsage lungekræft.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame