Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Eldrevet Weidemann minilæsser på job hos CRH Concrete

26. jan. | Indrykket af Stemas A/S

Weidemann gør rent efter produktion af huldæk-elementer hos betonkæmpen CRH Concrete

Del artiklen:

Tonsvis og atter tonsvis af beton ekstruderes til lange huldæk-elementer hos betonkæmpen CRH Concrete A/S i Viby på Sjælland. De lange huldæk-baner saves med diamantklinger i produktionshallen, og når der saves beton, kræver det tilførsel af vand. Rigtig meget vand, som blander sig med betonstøvet til betonslam, som hober sig op mellem de lange baner. Det kræver effektiv rengøring.

Hos CHR Concrete hedder rengøringsassistenten Weidemann 1160 eHoftrac. En tysk minilæssemaskine, som samtidig er med til at signalere nye og miljøbevidste tider hos det store betonfirma. Den hverken støjer eller forurener omgivelserne med udstødningsdunste.

”Vi havde tidligere en minilæsser af et andet mærke. Den kørte på fossilt brændstof. Men nu har vi taget en beslutning om, at hvis det er muligt at skifte til eldrift, så gør vi det. Derfor søgte vi på eldrevne maskiner på batteri, og Stemas kom frem med Weidemann”, fortæller produktionsleder Michael Høy Sørensen hos CRH Concrete.

Slam filtreres til genbrug

”Vi så også nogle andre muligheder, blandt andet fra Kina. Men vi vidste, at Weidemann er tysk kvalitet, og det handler også om at sikre sig god service. Så det blev Stemas, vi bad om at komme med en Weidemann”, siger Michael Høy Sørensen.

Navnebror Michael Lund er manden, der sidder i førersædet på den nye Weidemann i det daglige. Han er morgenmand og møder en time tidligere end de øvrige medarbejdere, så han kan nå at komme over gangene mellem huldæk-banerne, inden produktionen går i gang. Med Weidemann-maskinen skraber han betonslam væk og skubber det ud for enden af de lange baner, hvor slammet samles op og filtreres til genbrug.

”Minilæsseren kører effektivt godt otte timer om dagen. Indimellem sjatlader Michael Lund maskinen, så der konstant er power til rådighed”, siger produktionsleder Michael Høy Sørensen.

Beton landet over

CRH-fabrikken i Viby er blot en af mange produktionsenheder, som koncernen har landet over. I Viby står der, foruden huldækplader, også blandt andet søjler, bjælker og massive betonplader på produktionsplanen. 

Foruden at være blevet en effektiv rengøringsmedarbejder hos CRH Concrete, er Weidemann 1160 eHoftrac også en kæmpesucces for Weidemann-fabrikken.

”Det er efterhånden godt syv år siden, Weidemann lancerede de første helt elektriske læssemaskiner. Siden er der løbende udviklet på Weidemann 1160 eHoftrac, som blandt andet har fået andre og bedre batterier, end det var muligt i starten”, fortæller salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas A/S, som har dansk import og forhandling af Weidemann.


Billedtekst:


1.

Maskinfører Michael Lund bag rattet i den nye Weidemann 1160 eHoftrac, som sørger for at fjerne de store mængder betonslam efter produktionen af huldæk-elementer hos CRH Concrete i Viby Sjælland. I midten er det produktionsleder Michael Høy Sørensen, der giver knuckles på handelen til salgskonsulent Jens Andersen fra Stemas.


2.

Weidemann 1160 eHoftrac har alle de samme fordele som de klassiske Hoftrac maskiner: kompakt og robust konstruktion, lavt tyngdepunkt, lille venderadius, høj kapacitet og ydelse og et stort udvalg af arbejdsredskaber. Onboard-opladeren gør det muligt med en fleksibel opladning ved enhver 230 V-stikkontakt.Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame