Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

M.J. Eriksson har rundet Liebherr-maskine nr. 300

23. mar. 2022 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Og så blev det tilmed Danmarks første dumper fra den tyske maskingigant

Del artiklen:

”Vi har haft et succesfuldt og tillidsfuldt samarbejde i over 40 år. Så det var den helt rigtige kunde, vi kunne levere den første Liebherr-dumper til i Danmark. Og så er det tilmed Liebherr-maskine nr. 300, som M.J. Eriksson har købt. Bedre kan tingene vist ikke gå op i en højere enhed”.

Sådan siger Leif Rudebeck Petersen, direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S, som er dansk Liebherr-importør og -forhandler, efter at firmaet har forsynet Danmarks største jord-entreprenør med en knækstyret Liebherr TA 230 Litronic. Den er ganske speciel. Liebherr er kendt for en lang række forskellige typer store entreprenørmaskiner. Gummihjulslæssere, dozere, gravemaskiner, tårnkraner, ramme- og boremaskiner og flere til. Men dumpere er nye i Liebherr-sortimentet.

”Fabrikken har kun lavet dumpere i fire år, og her har man koncentreret sig om at producere til tysktalende lande. Nu har produktionen en størrelse, så Danmark også er kommet med. Og så snuppede M.J. Eriksson altså den allerførste, som også blev Liebherr nr. 300 til entreprenørfirmaet. Efterfølgende har firmaet bestilt flere Liebherr-maskiner, både dumpere og gravemaskiner. Så M.J. Eriksson er nu oppe på 314 gange Liebherr”, forklarer Leif Rudebeck Petersen.


Køreegenskaber og trækkraft

Over halvdelen af maskinerne i M.J. Erikssons imponerende flåde er fra Liebherr. Den nye TA 230 Litronic skal tage en tørn med store projekter i Danmark og Sydsverige. Den flytter op til 28 tons materiale pr. læs. Takket være en helt optimal transportbredde på under tre meter kan maskinen flyttes hurtigt og uden en omkostningstung specialtilladelse. 

Jørgen Eriksson, administrerende direktør og ejer af M.J. Eriksson A/S, er imponeret over Liebherr-dumperens køreegenskaber og trækkraft.

”I Danmark og det sydlige Sverige er jordbundsforholdene ofte sandede og lerede. Men også under de mest vanskelige forhold og på skråninger demonstrerer maskinen enorm trækkraft, selv når den er fuldt lastet. Bedre end de andre maskiner i vores flåde”, siger Jørgen Eriksson.


Optimal kombination

Årsagen til superlativerne skal findes i den optimale kombination af en kraftig motor, effektiv drivlinje og maksimal trækkraft. I maskinrummet ligger en sekscylindret 12 liters motor, som yder 360 hk. Det giver dumperen en tophastighed på 57 km/t og 16 km/t i bakgear. Drivlinjen består af en automatisk ottetrins powershift-transmission, som giver den optimale kraftoverførsel. 

M.J. Eriksson A/S er opmærksom på, at maskinførerne også skal tages i ed, når der anskaffes nyt materiel. 

”Liebherr har integreret førerkomfort og teknisk kørekomfort i dumperen. Vores maskinførere er imponerede over den godt dimensionerede kabine. Forskudte trin giver sikker og nem adgang, og betjeningsgrejet er arrangeret overskueligt og intuitivt”, siger Martin Eriksson, som er projektleder hos M.J. Eriksson A/S.

”Støddæmpere på forakslen og det viskoelastiske leje ved kabinen absorberer optimalt de vibrationer, der opstår, og den lydtætte kabine reducerer støjniveauet til blot 72 dB. Det gør det muligt for maskinføreren at køre lange skift, uden at blive træt”, siger Martin Eriksson.


Rosende ord

Hos Johs. Møllers Maskiner A/S glæder direktør Leif Rudebeck Petersen sig over det gode, mangeårige forhold til M.J. Eriksson A/S. Og ikke mindst, at entreprenørfirmaets topchef, Jørgen Eriksson, beskriver Liebherr-importørens service som ”den bedste i Danmark”.

”Jeg kan roligt sige, at vi ikke har handlet med andre kunder i J.M Erikssons kaliber i nu godt 40 år. Så det er en kompliment, som naturligvis gør os meget stolte”, siger Leif Rudebeck Petersen.

M.J. Eriksson A/S blev grundlagt i 1945. Med Jørgen Eriksson ved roret ledes den familie drevne virksomhed nu af anden generation og beskæftiger omkring 700 medarbejdere fordelt på otte forskellige lokationer i Danmark og Sverige. Siden 2015 har M.J. Eriksson årligt genereret over to milliarder kroner. 


For yderligere information:

JMM Group

Salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen

Mobil:  +45 20 49 18 11

E-mail: leif.petersen@jmm-group.com





Billedtekster:

1.

Højt humør i Østrig, hvor nogle af M.J. Erikssons nøglemedarbejdere fejrede 40 års Liebherr-jubilæet og tillige Liebherr-maskine nummer 300 sammen med topfolk fra Liebherr. I midten entreprenørfirmaets topchef Jørgen Eriksson og projektleder Martin Eriksson 

2.

Den nye TA 230 Litronic er taget i brug af M.J. Eriksson. Maskinen er den første Liebherr-dumper i Danmark og tillige entreprenørfirmaets Liebherr nr. 300.




OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame