Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Lettere og stærkere skovle til gravemaskiner

4. apr. 2022 | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Sådan får du bedre brændstoføkonomi, større skovlvolumen og længere levetid på din skovl

Del artiklen:

Når du næste gang skal købe en skovl til din gravemaskine, så kommer du ikke uden om Nordisk fra JST. Den nyeste linje af skovle til gravemaskiner, som er produceret i højstyrkestål. Et materiale, som er både lettere og stærkere, hvilket giver en række åbenlyse fordele, bl.a. større skovlvolumen, længere levetid og bedre brændstoføkonomi. Faktorer som har stor betydning for de fleste virksomhed, i en tid med stigende priser på stort set alt.


Imponerende og gennemarbejdet udvalg

Nordisk linje er da også en stor succes for Maskinfabrikken JST, som producerer skovlene 100% i Danmark. Og når man kigger nærmere på konceptet, så er det måske ikke så mærkeligt. Det er nemlig et imponerende, gennemarbejdet og komplet program af skovle til gravemaskiner fra 800 kg - 90 t. Der er et væld af varianter og oveni det allerede imponerende udvalg, så fås skovlene med forskellige sideprofiler, som giver kunderne mulighed for at tilpasse skovlen i forhold til behov og maskine. Skovlene kan ydermere leveres i heavy duty og extra heavy duty udgaver, så der er tænkt på alle behov. 

Nordisk linje sortimentet omfatter lerskovle, kabelskovle, graveskovle, planerskovle, rotortilt planerskovle, kipbare planerskovle, profilskovle, risteskovle og ripper. 

Følgende kan tilkøbes; specielle nakkebeslag, forkantskær, kørepladekroge, tænder, spadetænder og opsvejste spadetænder.


>>> Klik her for at se Nordisk kataloget


Få mere at vide her

Hvis du vil vide mere eller har brug for rådgivning om valg af skovl til din gravemaskine, så kontakt gerne en af sælgerne hos Maskinfabrikken JST. 

Jørgen Eriksen
je@jstas.dk
+45 40 33 20 85

Rene Eriksen
re@jstas.dk
+45 26 25 50 59


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame