Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Connex Construction Cloud - Ny release 2022.2

11. apr. | Indrykket af RIB Software | North, Central & Eastern Europe

Vi er stolte af at kunne præsentere KS-planer i Connex, så hele kvalitetssikringen kan håndteres digitalt - se hele listen herunder.

Del artiklen:

Hold styr på kvalitetssikringen i Connex!

Det er nu muligt at oprette KS-planer til projekter, og Projektadministratorer kan opsætte planerne efter specifikke krav og behov. Brugere med adgang til KS-planerne kan se kontrolpunkter og fremgang, eksportere oversigter og rapporter, samt oprette registreringer på baggrund af planernes opsætning. KS-planerne er også tilgængelige på Connex Mobile, hvor brugere kan finde relevante KS-planer, se kontrolpunkter og metadata, samt oprette registreringer.

Læs mere om kvalitetssikring her.

Se hvordan du opretter KS-planer i Connex med denne guide.


Vedhæftede filer eksporteres i en .zip fil

Når du som bruger opretter en rapport med opgaver eller registreringer, som har vedhæftede filer og billeder, kan du vælge om du vil medtage vedhæftningerne. Hvis du medtager vedhæftninger i din rapport, vil alle billeder, filer og lignende eksporteres til en .zip-fil, hvor hver registrering/opgave har en tildelt mappe, så det er nemt for dig at finde filerne.


Kopiér tjeklister fra andre projekter

Du kan nu kopiere en tjekliste fra ét projekt til et andet projekt. Det gør det nemt for dig at genbruge opsætninger og spare tid.Med denne funktion kan du opbygge et bibliotek med skabeloner baseret på din virksomheds standarder, og hurtigt komme i gang på nye projekter.


Læs mere om Connex her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame