Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Klar til ny teltsæson med nye maskinkræfter

22. apr. | Indrykket af Stemas A/S

Tom Rasmussen og Thomas Hjort er fælles om Roskilde Teltudlejning og er klar med 20.000 kvadratmeter telte

Del artiklen:

Det handler om mere end plasticpløkke og små gummihamre, når Tom Rasmussen og Thomas Hjort fra Roskilde Teltudlejning drager på telttur. De kan pille telte til 20.000 kvadratmeter ned af reolerne på domicilet på Langebjerg i den østlige del af Roskilde. Telte på 3,4 meters længde kan stilles op efter hinanden. Da Covid 19 kradserede mest, assisterede de Hvidovre Hospital med 600 meter telt til brug som ambulancecentral.

”Nu tager vi hul på en sæson, hvor hr. og fru Danmark skal assisteres med gode rammer til forårskonfirmationerne, og sommerens mange teltkrævende begivenheder melder sig. Derfor er vi afhængige af at kunne håndtere de mange store telte rationelt, og så vælger vi altså at skifte ellers relativt nye og velfungerende maskiner ud med nye modeller. De to brugte har såmænd blot kørt hver 2000 timer på fem år, men der jo et eller andet særligt over nyt grej”, forklarer Tom Rasmussen.

Det er salgskonsulent Regin Badeby Hansen hos Weidemann-importøren Stemas A/S, der har taget sig af leveringen af de nye tyske teleskoplæssere. Begge er den kompakte model Weidemann T4512 med en bredde på blot 1,56 meter og under to meter i højden. Men med en løftehøjde på 4,50 meter.


Godt kendskab til Weidemann

”Vi fik vores første Weidemann i 2011. Den byttede vi så til to nye i 2016, og nu har vi så skiftet ud igen til to nye T4512’ere. Vi kender jo efterhånden Weidemann særdeles godt og véd, at vi får driftssikre maskiner af høj kvalitet. Samtidig har vi erfaring for, at Stemas som forhandler leverer god service. Det er en stor fordel ved maskinerne, at vi kan køre dem rundt på en lille trailer”, siger Tom Rasmussen.

Han er grundlægger af og direktør for Roskilde Teltudlejning, som han i dag ejer sammen med makkeren Thomas Hjort, som er souschef i firmaet. Den første pløk blev slået i for 18 år siden, da Tom Rasmussen kørte til Nordjylland og købte tre brugte telte, 50 træ-klapbord og 200 stole, som han havde set på en auktion. Så var han li’som klar til at dække op til noget større. I dag er Roskilde Teltudlejning leveringsdygtig i borde, stole og service til 5000 personer og altså 20.000 kvadratmeter telte.


Festival, gamle biler og motionsløb

Virksomheden har en lang række stamkunder, der melder sig med faste intervaller. Mange en gang om året, når en stor begivenhed står foran afvikling. Roskilde Festival skal forsynes med omkring 10.000 kvadratmeter telte. Det internationale berømte Copenhagen Historic Grand Prix med historiske racerbiler og berømte racerkørere er også på kundelisten. Det samme er hele nationens motionsløb Royal Run. Og så bunker af lokale arrangementer og private begivenheder.

”Sommeren bliver travl. Og det har årets begyndelse også været. I april har vi allerede rundet samme omsætning som vi gjorde i 2020 og 2021 til sammen. Og vi tager ikke flere nye kunder, før efter den 23. september, når Copenhagen Halvmaraton er vel overstået”, siger Tom Rasmussen.

Ofte hele pakken

Roskilde Teltudlejning opererer fortrinsvis på Sjælland, men kommer i virkeligheden i hele landet med telte, gulve, store, borde, bestik og hvad kunder i øvrigt ønsker. 

”Ofte leverer vi hele pakken med telte, toiletvogne og forplejning til de store arrangementer. Vi holder os selv fra kødgryderne, men har samarbejdspartnere til alle typer mad”, siger Tom Rasmussen.

Et af hans og Thomas Hjorts seneste initiativer har ikke givet mindre travlhed. Der skal løbende rigges trailere til med alt til en fest. Telt, stole, borde, gulv og andet. Kunden henter selv traileren på jydekrogen, kører hjem i haven og følger anvisningen på YouTube. Og venter så bare på gæsterne i bevidsthed om netop af have sparet halvdelen af, hvad det ville have kostet at bestille et færdigopstillet telt.


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame