Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Flere Komatsu gravemaskiner til Byagers Brolægning

6. maj. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Virksomheden har travlt over hele Sjælland med flere fjernvarme og belægningsprojekter, og det kræver effektive og alsidige maskiner.

Del artiklen:

Der er gang i hjulene hos Byagers Brolægning. Firmaet har hjemme i Vordingborg-forstanden Ørslev, men i dag er hele Sjælland deres hjemmebane. Efter seks år i branchen har udviklingen været god for firmaet, der i dag er meget mere end belægningsfirma.

- Jeg er uddannet brolægger, og da jeg startede op som selvstændig, var det alene med en brugt bil og en kost og en skovl. I dag er vi 17 medarbejdere, har kloakautorisation og snart tre anlægsstruktørelever. Min filosofi har altid været, at uden mine ansatte er vi ingenting, med dem er vi alt. Det står også på firmabilerne. Det betyder meget for mig, at mine medarbejdere ved, hvor meget jeg sætter pris på dem, siger Jenki Jakob Hvid Byager, ejer og daglig leder af Byagers Brolægning.


Flere nye Komatsu gravemaskiner
Et alsidigt firma med flere brancheben at gå på kræver også alsidige maskiner. Gennem årene er der handlet hos Scantruck flere gange. Blandt andet en Komatsu PC80MR-5 gravemaskine på otte tons, en Komatsu PC138US-11 gravemaskine på 15 tons, og så var Byagers Brolægning også blandt de første i Danmark til at købe en Komatsu PC24MR-5.

Det er en ny udgave af den populære 2,5 tons gravemaskine, som nu med seriebetegnelsen MR-5 har fået en Stage V motor og et løft i både teknik og komfort. Den kan fortsat fragtes på en standardtrailer, og udover øget hensyn til miljøet er der kræset for maskinføreren med ekstra plads i kabinen, nemmere ind og udstigning og lettere adgang til service- og motorrum.

En afgørende stemme i valget af mærke og maskintyper tilhører Tommy Smith. Han står blandt andet for logistik og maskinindkøb i Byagers Brolægning.

- Jeg har været i branchen i mange år, hvor jeg begyndte som entreprenørmekaniker, og siden har været maskinfører i mange år. Jeg har aldrig haft noget med Komatsu at gøre tidligere, men da jeg startede i firmaet, arbejdede jeg med deres nye otte tons PC80MR-5 og blev imponeret over den. I dag går jeg mest op i at maskinførerne har det godt i maskinerne, for det skal fungere for dem i det daglige, og her hører jeg også kun positivt om deres Komatsu maskiner, siger Tommy Smith.


God service var den afgørende faktor
Den nye 2,5 tons Komatsu PC24MR-5 "har" brolægningsafdelingen i firmaet, hvor den pt. håndterer fliser og kantsten på et projekt i København.

- Det egner den sig rigtig godt til, selv om den ikke er så stor. Men den er ikke købt specifikt til belægningsarbejde. Den kan jo også løse alle mulige andre opgaver, som anlægsarbejde, og alle vores maskiner kan bruges til alle typer opgaver hele vejen rundt i firmaet, for på den måde udnytter vi dem bedst, siger Tommy Smith.

- Det jeg mest går op i ved en handel, er servicen. Hvad kan forhandleren tilbyde? Hvor hurtigt kan de rykke ud, hvis maskinen kører i stykker? Og servicen fungerer bare rigtig godt med Scantruck. Vi har lavet nogle rigtigt gode aftaler med dem, og det betyder også, der er en god økonomi i aftalerne for os, siger han.

Denne dag er Byagers Brolægning ved at afrunde et fjernvarmeprojekt i Næstved som underentreprenør for Munck. Der klargøres til ny asfalt på villavejene med deres Komatsu PC80MR-5 fra 2021.

- Bortset fra asfaltudlægningen kan vi levere hele pakken med fjernvarme. Vi er meget effektive, og vi har arbejde i kalenderen det næste halvandet år fordelt over hele Sjælland. Udover at grave kan vi også sende brolæggere ud for hjælpe til med at reetablere kantsten. Det kan ikke undgås, at der skal graves igennem og ind i fortovet, og det er ikke alle virksomheder, der også kan tilbyde belægningsarbejde, understreger Jenki Jakob Hvid Byager og underbygger Tommy Smiths udlægning af aftalerne med Scantruck.

- Vi har ikke nogen forkærlighed for bestemte maskinmærker, men vi har bare fået en helt vildt god service hos Scantruck. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt, at vi har indledt et samarbejde med Scantruck. Det har virkelig været godt hele vejen, siger han.


Billedtekster:

1. En Komatsu PC80MR-5 er en af de seneste maskiner fra Scantruck, der er leveret til Byagers Brolægning. 

2. Maskinen bruges på tværs af alle arbejdsområder i firmaet, og det samme er tilfældet med de andre nye Komatsu maskiner i form af gravemaskinerne PC138US-11 og PC24MR-5.

3. Denne dag er PC80MR-5 ved at afslutte et fjernvarmeprojekt i Næstved, inden den skal videre på en lignende opgave på Sjælland.

4. Ledelsens syn på medarbejderne er påtrykt firmaets biler. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame