Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

TERRATRACK PLUS - GUMMIBÆLTER

18. maj. | Indrykket af ASTRAK Europe A/S

Verdens mest Avancerede Gummibælter.

Del artiklen:

Denne førsteklasses serie af innovative design til gummibælter indeholder flere nye funktioner, der gør serien til den nye guldstandard i verden inden for gummibælter.

Vores TerraTrack Plus gummibælter er udstyret med hærdede stålled med kontinuerligt viklede, forspændte anti-rust stålkabler indkapslet i en avanceret slidbestandig gummikrop, der giver øget holdbarhed og ydeevne.

Det innovative design med sammenkædede stålled forhindrer at bælterne falder af, selv når de bruges på det mest krævende terræn.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame