Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Skybrud ramte ikke maskinsalget i Roskilde

30. maj. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Stor interesse for emissionsfri Wacker Neuson-maskiner

Del artiklen:

Vejrguderne kan være nogle banditter, men de har åbenlyst ikke noget imod hverken Weidemann- eller Wacker Neuson-maskiner. Det viste Roskilde Dyrskue, hvor sælgerne hos Stemas A/S fik masser at se til, mens regnen piskede ned. 

”Man skulle tro, at vi havde lavet en regel om, at man kun kunne komme i tørvejr i vores dyrskuetelt, hvis man skrev under på en slutseddel”, siger salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl hos Stemas.

”Det var nu ikke nødvendigt, for der var rigtig stor interesse både for læssemaskinerne fra Weidemann og fra det store sortiment af stort og mindre entreprenørgrej fra Wacker Neuson. Ikke mindst det el-drevne komprimeringsgrej i Zero Emission-afdelingen fra Wacker Neuson fik stor opmærksomhed fra de besøgende på standen. Det var også det, vi solgte mest af, men der blev også solgt både større Wacker Neuson-maskiner og Weidemann-læssere direkte på dyrskuet”, siger Allan Højholt Pihl.


Trængsel og pølser

Fredag havde styrtregnen i perioder karakter af reelle skybrud med små afbrydelser, og her var der begribeligvis trængsel i dyrskueteltet. Der blev langet pølser med brød ud i store mængder, og så havde Stemas-folkene altså masser at se til med både at lave aftaler og decideret skrive slutsedler.

”Både vi og vores kunder havde tydeligvis et voldsomt efterslæb på dyrskue-kontoen som følge af corona-epidemien, som jo har forhindret dyrskuerne i to år. Derfor tog alle også fredagens dårlige vejr for hvad det var. Lørdag blev vejret markant bedre, og på dyrskuets tredjedag var det nærmest fantastisk”, siger salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl hos Stemas.


Billedtekster:


1.

Blygrå himmel over Roskilde Dyrskue. Regn på vej, vind i flagene – men også gang i handlen med både mindre og større maskiner.


2.

Weidemann har været et solidt maskinmærke hos Stemas i mange år, og der er altid stor interesse for de tyske læssemaskiner på landets dyrskuer. Naturligvis også på landets største skue i Roskilde.


Åbent hus i alle vores afdelinger fredag d. 10. juni kl. 11-15 - se mere her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame