Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

40 tons med lang arm og store fødder

8. jun. | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Johs. Møllers Maskiner leverede første Liebherr R938MU-gravemaskine med næsten 22 meter rækkevidde til GSV Materieludlejning

Del artiklen:

Der er to indlysende muligheder, når man vil arbejde med en tung gravemaskine i blødt terræn: Bliv på fast bund og brug en maskine med ekstremt lang gravearm. Eller brug en maskine med store skoplader. GSV Materieludlejning valgte både livrem og seler, da firmaet besluttede sig for en ny Liebherr-graver til udlejningsflåden. Den første 40 tons Liebherr R938MU med ikke mindre end næsten 22 meter rækkevidde og tilmed forsynet med 900 mm skoplader.

”Normalt rækker sådan en gravemaskine en otte-ti meter. Med den nye Liebherr er vi ude på omkring 22 meter, så det er muligt at grave på stor afstand. Bommen er 12 meter og stikket 9,5 meter. Og så er maskinen altså tillige udstyret med nogle fødder, der ikke sådan synker i”, forklarer GSVs direktør for tungt materiel, Jesper Lykke Jensen.

Da han tog en snak med direktør Leif Rudebeck Petersen hos den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S, havde GSV allerede en håndfuld langarmede gravemaskiner i den store størrelse. En af dem trængte til udskiftning, men udlejningsvirksomheden havde ikke tidligere haft en Liebherr med lang arm.


Klarer alle opgaver

”Det har vi så nu, og det har entydigt været en positiv oplevelse. Erfaringerne med R938MU’eren er fine. Vi udlejer den med fast fører, og maskinen kommer rundt til forskellige opgaver rundt om i landet”, fortæller GSV-direktøren.

”Alle vore øvrige langarmede gravemaskiner kører på Femern-projektet, og derfor manglede vi en maskine til at klare alle de andre opgaver. Maskinen lejes typisk af entreprenører, som har fået opgaver med oprensning af søer, hvor det ellers ikke er muligt at komme til at arbejde på grund af blødt terræn”, siger Jesper Lykke Jensen.

Foruden den lange arm og de store fødder, har Liebherr-maskinen også mullerne i orden. I maskinrummet er der opstaldet ikke færre end 299 heste, og den firecylindrede Liebherr-motor er naturligvis af nyeste Stage V-udgave, som lever fuldt op til de nyeste emissionskrav.


For yderligere information:

JMM Group

Salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen

Mobil:  +45 20 49 18 11

E-mail: leif.petersen@jmm-group.comOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame