Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

ToppTOPO besøger NCC i Hillerød

16. jun. | Indrykket af ToppTOPO A/S

Byggeriet af Nordsjællands nye supersygehus er godt på vej

Del artiklen:

ToppTOPO var en tur i Hillerød, hvor NCC i øjeblikket bygger Nordsjællands nye supersygehus. Det første vi bliver mødt af da vi nærmer os byggepladsen, er synet af otte kraner i det fjerne. 

"Det er meget stort. Umiddelbart er det Danmarks andenstørste byggeplads." 

siger Leif Kristensen, produktionschef i NCC Danmark. I øjeblikket er kun byggeriet på Femern større. Leif tager imod os ved portvagten, og efter vi har registreret os i systemet bevæger vi os ud på pladsen. Vi ser en lang række forskellige værktøjer og instrumenter, og får også øje på flere af vores Topcon laserprodukter i brug.

NCC har 5-6 kloak- og rørlæggerhold på byggepladsen med hver deres laser, som de bruger i det daglige arbejder og har ansvaret for. Vi servicerer, kalibrerer og laver certifikater til NCC fra vores serviceværksted i Slangerup, og netop denne lokation sættes der pris på ifm. service og eventuelle reparationer fra byggepladsen i Hillerød. 


Se videoen nedenfor og hør Leif selv fortælle lidt om sagerne. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame