Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Storentreprenør skifter ud – men ikke maskinmærket

20. jun. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Stemas har leveret fem nye Wacker Neuson pladevibratorer til MT Højgaard A/S

Del artiklen:

Det stiller store krav til materiellet at være entreprenørfirma i MT Højgaard-format. Og dermed også til virksomhedens materielchef Jørn Koopmann Johansen, som konstant skal være opdateret på, hvad der rører sig i markedet for de forskellige typer materiel, der skal anvendes til forskellige opgaver hver eneste dag.

Jørn Koopmann Johansen skifter da også løbende ud i maskinparken. Senest har han fået leveret fem nye pladevibratorer, som erstatter fem andre. Fornyelsen af maskinerne er dog ikke ensbetydende med, at også maskinmærket skiftes ud. De fem nye er – lige som de fem gamle – alle Wacker Neuson, som salgskonsulent Jens Andersen hos Stemas A/S har leveret.

”Vi har en investeringsplan for, hvad vi skal udskifte af ældre materiel og også for udvidelse af maskinparken. I denne omgang er der altså tale om ren udskiftning, hvor Wacker Neuson så får genvalg. Vi kender både Wacker Neusons vibratorer, jordkompaktorer og gravemaskiner rigtig godt”, fortæller Jørn Koopmann Johansen.


Benzin-letvægter

MT Højgaard har indlemmet tre nye 480 kg tunge DPU6555-pladevibratorer, en DPU4545 på 400 kg i familien. Tillige en benzindrevet letvægter på 145 kg af modellen BPU2540.

”Modellerne er valgt ud fra vores behov for at vibrere i forskellige materialer og i forhold til materialetype og dybde. Den lille pladevibrator til mindre opgaver har vi købt med benzinmotor for ikke at gøre maskinen for tung”, siger materielchef Jørn Koopmann Johansen hos MT Højgaard.

Han fortæller i øvrigt, at entreprenørfirmaet også har kik på el-drevne vibratorplader. Miljøaspekterne skrives mere og mere ind i udbudsmaterialerne. Det har også smittet af på Wacker Neusons sortiment af både pladevibratorer, stampere, stavvibratorer og såvel hjul- som bånddumpere. Her har den tyske producent fyldt godt op med muligheder i de forskellige maskintyper i den grønne Zero Emission-linje. 


Billedtekst:

252-1:

Det blev bl.a. til 3 stk. af den 480 kg tunge DPU6555 pladevibrator.

252-2:

MT Højgaards materielchef Jørn Koopmann Johansen (til højre) stikker på poten med Stemas-salgskonsulent Jens Andersen på fem nye Wacker Neuson-pladevibratorer. Fire diesel-modeller fra den tunge ende og en benzin-model på blot 145 kg.



Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame