Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Warrior 600 lå lige til højrebenet!

22. jun. | Indrykket af Aksel Benzin A/S

Med Powerscreen Warrior 600 har Entreprenørfirmaet Markussen ApS fået en stærk makker, der giver gode og rene materialer.

Del artiklen:

”Den lå lige til højrebenet!”.

Sådan fortæller Søren Markussen, der er medejer af Entreprenørfirmaet Markussen. Så han skulle ikke bruge meget betænkningstid, før han slog til og købte en Powerscreen Warrior 600.

”Jeg havde aftalt med Jesper Vinter fra Aksel Benzin A/S, at jeg kunne få anlægget på prøve. Men allerede dagen efter ringede jeg og sagde, at den får du altså ikke tilbage. Den kan lige så godt blive stående her hos os”, griner Søren Markussen.

Hammergo’ til at harpe jord

Entreprenørfirmaet Markussen er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i containerkørsel, naturgenopretning, nedbrydning og anlægsarbejde. Virksomheden har et lille knuseanlæg, som knuser beton og tegl i store stykker. Og det er her, at Warrior 600 kommer ind i billedet.

”Vi ville gerne sortere vores beton og tegl længere ned i størrelse, og her er det smart, at vi bare kan skifte sold på Warrior 600 og få materialerne ud i præcis den størrelse, vi gerne vil have”, forklarer Søren Markussen og fortsætter:

”Den er også hammergo’ til at harpe jord. Før kørte vi en masse jord på deponianlæg, men nu kan vi tage en jordprøve, og hvis den er i orden, kan vi selv sortere og sælge det. Det er sgu smart!”.

Klik her og læs mere om Powerscreen Warrior 600

Klar til landevejen på 5 minutter

Men det ikke kun på virksomhedens egen plads, at Warrior 600 bliver sat til at knokle. Det kompakte sortereanlæg er nemlig let at pakke sammen og tage med i felten.

”Anlægget fylder kun halvdelen af en blokvogn, og det tager ikke mere end fem minutter for én mand at folde båndene ind og gøre den klar til afgang. Det er hammernemt”.

”Og så kan man jo hurtigt køre ud og hjælpe andre. Det kan for eksempel være en kartoffelavler, der ringer til os, fordi han har samlet en masse sten, der skal rystes rene for jord, så han kan sælge dem”, fortæller Søren Markussen.

Få seneste nyt om mennesker og maskiner – følg Aksel Benzin A/S på Facebook

100 kubikmeter i timen

Selvom Warrior 600 ikke hører til blandt de største sortereanlæg, er Søren Markussen overrasket over, hvor mange kubikmeter beton, tegl, sten og jord Powerscreens lille kriger kan klare.

”Den har en fantastisk kapacitet i forhold til størrelsen. Vi kører i hvert fald 100 kubikmeter igennem hver time, og det klarer anlægget til punkt og prikke”,

Men kapaciteten er ikke det eneste, Søren Markussen er vild med:

”Alle lejer og smøresteder er let tilgængelige, så vi ikke skal kravle rundt på maskinen, når den skal have noget fedt. Det er et kæmpe plus – ikke kun fordi det er hurtigere for os, men det er også mere sikkert”, siger han.

Klik her og se, hvilke maskiner Aksel Benzin A/S har på lager

Hurtig ind – hurtig ud

Warrior 600 har sparket nye døre ind for Entreprenørfirmaet Markussen, når det kommer til håndtering af byggematerialer og råstoffer. Og Søren Markussen har da heller ikke fortrudt den hurtige handel:

”Den har gjort vores arbejdsdag meget lettere. For nu kan vi håndtere alt dét, vi får hjem, og bagefter står vi med et rent slutprodukt, som vi kan sælge videre med det samme. Jeg har ikke en eneste finger sætte på anlægget, der fungerer perfekt til en mindre virksomhed som vores”, slutter han.

Hold mig opdateret – få tilsendt e-nyhedsbrev fra Aksel Benzin A/S hver måned


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame