Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

NYHED! Kom med på vores nye uddannelse i Digitalisering og Bæredygtighed

29. jun. 2022 | Indrykket af RIB Software

Bliv klædt på til at lede IKT- og bæredygtighedsprocesserne fra byggeri til drift

Del artiklen:

Byggeriet står over for et stort paradigmeskifte. Den grønne omstilling i byggebranchen kræver ikke blot mere digitalisering men også bedre styr på data og dokumentation, når vi bygger nyt, river ned og renoverer. Og med de nye krav i bygningsreglementet 2023 og ikke mindst regeringens 21 initiativer i den nationale strategi for bæredygtigt byggeri, så er bæredygtighed ikke længere et valg, men en realitet for de fleste i bygge- og anlægsbranchen.  

Digitalisering og Bæredygtighed™ er en ny 3-dages uddannelse, der skal hjælpe bygge- og driftsafdelinger i gang med den grønne omstilling ved bl.a. at indfase de kommende klimakrav. Med uddannelsen kommer DU på forkant med branchens hastige omstilling, og får redskaber til at gøre bæredygtigt byggeri til en god forretning ved at fokusere skarpt på processen fra byggeri til drift. 

Det får du: 

• Få konkrete kompetencer til effektiv ledelse af digitalisering- og bæredygtighedsprocesser fra byggeri til drift. 

• Bliv skarp på hvilke (lov)krav og forhold, der har betydning for bygge- og driftsorganisationer mht. digitalisering og bæredygtighed. 

• Lær hvordan en digital afleveringsspecifikation skal udarbejdes i praksis, samt hvilke digitale informationer (herunder bæredygtighedsdata) som skal afleveres fra et byggeprojekt til den efterfølgende bygningsdrift.   

• Få vigtig viden om mulige certificeringsordninger for byggeri og drift (DGNB, Svanemærket, BREEAM, LEED), herunder forståelse for certificeringsprocessen, krav til dokumentation samt muligheder og udfordringer ved certificering af bygninger i drift.  

• Bliv klædt på til at kunne implementere brugen af livscyklusvurderinger (LCA og LCC-værktøjer) i driften, samt hvordan man finder og benytter generisk data og EPD’er (Environmental Product Declaration) til at skabe værdi.  

• Lær at udarbejde konkrete handlings- og aktionsplaner med små eller store tiltag, som realistisk kan implementeres i egen organisation.


Skal du være med til gøre byggeriet mere bæredygtigt?

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame