Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ny generation af populær minilæsser går som varmt brød

14. jul. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Udlejningsfirmaet LOHKE/Renta købte de første seks maskiner ubeset hos Scantruck A/S

Del artiklen:

Da udlejningsfirmaet LOHKE Materieludlejning A/S startede i 2006, købte virksomheden nogle af de første maskiner hos Scantruck A/S. Gensidig tillid fornægter sig ikke. Nu, 16 år efter, slog LOHKE/Renta til som den første, da Scantruck kunne fortælle, at en ny generation af Weycors 3,5 tons minilæsser var på vej. Peter Kew, direktør og medindehaver af LOHKE/Renta, bestilte straks seks styk af den nye – ubeset.

”Vi har haft forgængeren for den nye Weycor AR380 i mange år. Det var den, der hed AR40, som altid har været en solid og driftssikker maskine. Når vi køber maskiner, går vi efter hvem der laver dem, og om det fungerer med at få nye reservedele. Weycor og Scantruck opfylder begge parametre”, forklarer Peter Kew.

Stage V og partikelfilter
Konstruktørerne på den nordtyske fabrik har leveret den nye Weycor AR380 i en lidt længere udgave end forgængeren. En helt ny Stage V-motor har fået følgeskab af et partikelfilter, og det har krævet lidt ekstra plads i maskinrummet. Forlængelsen er dog kun på 10 centimeter. Ændringen i opbygningen af motorrummet har givet mulighed for at rykke motoren lidt længere bagud, og dermed øge maskinens løftekraft.

”Ikke mindst når man ser den nye AR380, kan man se, at der også er sket en opdatering af designet. Både kabinen og dens sidebeklædning er fornyet, og alt i alt er det en model, som vi har store forventninger til. Der er også allerede stor rift om at blive ny AR380-ejer. Så stor, at vi i øjeblikket venter på at få 14 allerede solgte maskiner hjem fra fabrikken til levering til kunderne”, siger produktchef Michael Bom Skytte hos Scantruck A/S.

Mange nye maskiner
De seks nye Weycor-minilæssere hos LOHKE/Renta er hovedsagelig en forøgelse af udlejningsflåden. Udlejningsvirksomheden har også hevet andre mærker ned af hylderne hos Scantruck. Både Manitou og Komatsu var også indkøbslisten, så det blev til i alt 19 nye maskiner og efterfølgende yderligere otte.

”Ligesom med Weycor véd vi, at kvaliteten er god, når vi køber Manitou, som står for både god teknik og god udvikling. Så vi har forsynet os med ganske mange nye både bomlifte og teleskoplæssere. Blandt andet også el-bomliften Manitou 170AET J-L”, siger direktør Peter Kew hos LOHKE/Renta.

LOHKE Materieludlejning oprustede i øvrigt for kort tid siden på såvel de indre som de ydre linjer med en fusion med Renta Group, som er til stede i Sverige, Norge, Finland, Polen og Danmark. Entréen i Danmark skete i 2021, og efter fusionen med LOHKE er Renta det fjerdestørste materieludlejningsselskab på det danske marked. LOHKE selv havde i forvejen afdelinger i Aarhus, Esbjerg, Hedehusene og Hillerød, foruden hovedafdelingen i Hvidovre.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame