Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Cat D6XE dozer leveret af Zeppelin Danmark

17. aug. | Indrykket af Zeppelin

Cat D6XE dozer på 25,2 tons, 237 hk v/1400 omdr./min. med diesel elektrisk drivlinje udstyret med bl.a. ripper, Cat 3D grade.

Del artiklen:

Vores produktspecialist Kristoffer Brøsted hjælper her MJ Erikssons maskinfører Bjarne i gang med firmaets nye Cat D6XE dozer. 

Cat D6XE dozer på 25,2 tons, 237 hk v/1400 omdr./min. med diesel elektrisk drivlinje udstyret med bl.a. ripper, Cat 3D grade med assist og naturligvis Cats velkendte kabine med høj komfort og et førersæde med varme, ventilation, justeringsmuligheder for lænd og ryg, luftaffjedring og plandæmpning.

 #zeppelintagerdigihånden


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame