Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Liftudlejer satser på at konvertere helt til el-maskiner

26. aug. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Brunsgaard A/S skiftede tre diesel-bomlifte med tre nye Manitou el-maskiner

Del artiklen:

Det burde være nemt at anvende en el-drevet bomlift. Det er det også. Ikke desto mindre har kunderne svært ved at forstå de nye Manitou 200ATJe-lifte, der har gjort deres entré i flåden hos den store maskin- og materieludlejer Brunsgaard A/S i Herning. 

”Kunderne er overraskede over, hvor lidt, Manitou-liftene skal oplades. De kører generelt meget længere på en opladning, end man forventer”, fortæller Jesper Norrild, der er afdelingsleder for lifte, teleskoplæssere og diverse materiel hos den midtjyske storudlejer.

De positive signaler om el-maskinerne passer ham godt. Planen hos Brunsgaard A/S er nemlig helt klar: Der skal konverteres helt til el-maskiner, hvor det overhovedet er muligt. Det er det blandt andet på lift-fronten, hvor de tre nye Manitou 200ATJe bomlifte har tager over efter tre identiske maskiner på dieseldrift.

Først én – så to mere
”Først købte vi en enkelt. Da vi havde set den i drift og fået de første erfaringer med den, sendte vi besked til Scantruck A/S om, at de godt kunne levere to mere”, siger Jesper Norrild.

”Det har været nemt og ukompliceret. El-maskinerne ligner 99 procent de diesel-maskiner, de har afløst. De kan det samme, og så er der gevinster oveni. Blandt andet er vores lejere glade for, at de nu kan tale sammen, mens liftene arbejder, fordi el-driften er stort set støjfri. Det er også en fordel, når de både inden- og udendørs skal arbejde i områder, hvor der er krav om lavt støjniveau og ingen emission”, forklarer Jesper Norrild.

Brunsgaard A/S er særdeles godt kendt med Manitou-maskiner – både el- og dieseldrevne. Udlejningsflåden rummer ikke færre end 17 Manitou-bomlifte og tillige et præcis tilsvarende antal teleskoplæssere fra den franske producent.

Fast arbejde
De tre nye bomlifte har i øvrigt haft fast arbejde fra første dag, de ankom til Brunsgaard. De kørte nemlig direkte videre til ventende kunder. To kører nu på et storbyggeri i Kolding, mens en 200ATJe arbejder lokalt med alskens forskellige opgaver hos MCH Messecenter Herning. 

”Den kører i realiteten fast hos messecentret, som lejer nogle af vores lifte på halvårsbasis. Så hvis vi kommer til at mangle den som følge af en forespørgsel fra en anden kunde, må vi se, om vi kan låne vores egen lift”, siger afdelingsleder Jesper Norrild med et grin.

De elektriske Manitou-lifte er skabt over den terrængående bomlift 200ATJ, som har fået tilføjet et lille ”e” som markering af, at de altså er batteridrevne. Bortset fra, at der altså er el i tanken i stedet for diesel, er der ingen forskel. Platformshøjden er 18 meter, og det giver en arbejdshøjde på 20 meter. Der er kapacitet til 230 kg i arbejdskurven, og dermed to mand medbringende værktøj. Liftens rækkevidde er 11,57 meter.


Billedtekster:

1. MCH Messecenter Hernings folk klarer alskens opgaver med de el-drevne Manitou-bomlifte. Fra justering af lamper til store projekter med opbygninger til de store messer.

2. Udlejningsvirksomheden Brunsgaard A/S har den nye Manitou 200ATJe-lifte stationeret hos MCH Messecenter Herning på noget nær fuld tid. 

3. Så går det opad. Manitou 200ATJe har en arbejdshøjde på 20 meter.

4. Det enkle og overskuelige kontrolpanel gør det nemt at manøvrere Manitou 200ATJe. Det er straks vanskeligere for Brusgaards kunder at forstå, hvor lidt, bomliften skal oplades.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame