Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Vil du have en Cat maskine på demo?

22. aug. | Indrykket af Zeppelin

Tag fat i os på 70 25 22 11

Del artiklen:

En Cat minigraver er for dig, der ser ethvert job som en mulighed for at vokse og for at gøre det endnu bedre. Og udføre et stykke arbejde, du kan være stolt af.

Den næste generation af Caterpillar minigravere tilbyder et ergonomisk designet førerhus, der tilbyder overlegen komfort og en ny motor, der leverer uovertruffen kraft og ydeevne. LCD-skærmen giver dig mulighed for at tilpasse det stigende udvalg af værktøjer og tilbehør. Den er designet til at hjælpe dig med at gøre dit bedste og give dig mulighed for at sige 'ja' til mere. Og når du køber en Cat-maskine, er det mere end bare en maskine. Vi tager dig i hånden – hele vejen. Med support, service og 24/7 bestilling af reservedele. En maskine og et service set-up, du kan være stolt af...

#zeppelintagerdigihåndenOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame