Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

JST heavy duty graveskovl til hårdt miljø

29. aug. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

JST nedbryderskovlen hos Kloster A/S graver i genbrugsasfalt – et hårdt miljø, hvor skovlen kommer under maksimal belastning

Del artiklen:

Kloster A/S tilbyder bl.a. knusning i hele Danmark. For nyligt har virksomheden fået lavet speciallavet en heavy duty graveskovl, som lige nu bruges til at grave genbrugsasfalt hos Colas Asfaltfabrik i Horsens. Et hårdt miljø, hvor skovlen kommer under maksimal belastning.


Speciallavet heavy duty skovl

Kloster A/S har selv har været med til at designe nedbryderskovlen. Niels fra Maskinfabrikken JST A/S har været ude hos virksomheden for at tale med dem om, hvordan skovlen skulle udformes. Dermed sikrer JST, at den speciallavede skovl rammer plet i forhold til kundens ønsker og krav.


Skal håndtere store stykker asfalt

Den genbrugsasfalt, som Kloster A/S håndterer, ligger i en stor stak og brænder sammen. Derfor skal skovlen både kunne bryde asfalten i stykker og nogle gange håndtere større stykker asfalt. Skovlen er derfor ekstra dyb og med meget åbne sider, som gør, at større asfaltstykker kan ligge hen over siderne på skovlen, uden at maskinføreren taber dem.


Udskiftelige sliddele øger skovlens levetid

For at kunne bryde asfalten er skovlen monteret med 4,5” tænder, som Kloster A/S selv skifter ud efterhånden som tænderne bliver slidt. De har bestilt et godt lager af tænder, men Maskinfabrikken JST A/S har selvfølgelig altid diverse sliddele til skovlene til at ligge på lager, så de let kan bestilles.

Skovlen er desuden fremstillet i H450 højstyrkestål i en tyk dimension, så den kan holde til at køre i det hårde miljø. Den er monteret med slidribbe på bagsiden, som også kan erstattes med nye, når de er ved at være slidt ned.


Gode sager

En standard 145 cm bred graveskovl til jordarbejde vejer på den gode side af et tons… Selv i højstyrkestål, som er lettere og stærkere, så vejer den heavy duty graveskovl som Kloster A/S har fået fremstillet 1900 kg. Så der er ekstra gode sager i skovlen, for at den kan holde til det miljø, den kører i.

Kloster A/S har tre 930’ere og en 934’er gravemaskine, og både maskiner og skovle er købt igennem JMM Group.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame