Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

7 nye læssemaskiner til Mads Boye

9. sep. | Indrykket af Maskiner A/S

Entreprenør Mads Boye ApS har netop fået leveret 7 nye læssemaskiner, som skal være med til at ligge 1.000.000 m2 belægningssten om året

Del artiklen:

Hos Entreprenør Mads Boye ApS er ’volumen’ og ’grundighed’ nok de to ord, som beskriver det over 30 år gamle entreprenørfirmas opgaver bedst.

’Volumen’ fordi de lægger mere end 1.000.000 m2 belægningssten om året, og 'grundighed' fordi, det er den måde arbejdet altid udføres på – uden undtagelser.

Dertil kommer at maskinerne passes godt på, selvom det er arbejdsredskaber.

”Vores maskiner er jo arbejdsredskaber og bruges mange timer, men så snart der kommer en ridse, bliver den malet med det samme og alle vores maskiner fejes indvendigt hver dag, fordi det både ser pænere ud, og så passer man jo generelt bedre på maskiner som ser pæne ud” fortæller Thomas Karvonen – medejer af Entreprenør Mads Boye ApS.

Grundighed og ordentlighed er også omsat til de værdier, som gennemsyrer hele virksomhedens DNA. Både den måde medarbejderne behandles på, og også den måde vi altid har handlet maskiner på, fortæller Thomas. 

”Vi har aldrig papir eller kontrakter imellem os, når vi handler. En aftale er en aftale. Sådan har vi altid gjort, og det fungerer bare” fortæller Tommy.

Til spørgsmålet om, hvorfor det lige blev Yanmar maskiner, som skulle erstatte de 6 tidligere Schaeff, siger Thomas ret kvikt ”jamen vi har faktisk aldrig kørt med andet. Det fungerer bare og vi har aldrig haft en læssemaskine, som er gået i stykker.
De fungerer super godt til vores type arbejde, den er stærk og den pendulophængte bagaksel giver maskinen en super stabilitet og det bruger vi enormt meget, når vi eksempelvis retter af med skovlen, og når vi kører paller med sten rundt på de store arealer”

Entreprenør Mads Boye ApS udfører opgaver i hele Danmark og også i Sverige. Deres største styrke er maskinbelægning, hvor de både er effektive og grundige. De udfører også snerydning i Århus og de vægter altid at have nye maskiner, som derfor udskiftes efter ca. 3000 timer.

De har mange års erfaring, og så har de nogle dygtige og pålidelige folk i firmaet.


Maskinleveringen tæller i denne omgang 6 stk. Yanmar V100 og 1 stk. Yanmar V80 læssemaskiner.

Alle maskinerne har fået den helt store udstyrspakke med både ekstra LED lys, centralsmøring, luftsæde og special skovle. To af maskinerne er derudover også monteret med special dæk, som giver et mindre mønsteraftryk og derved en endnu blødere kørsel.


Se flere billeder af maskinerne her

Du kan se mere om Mads Boye her https://mads-boye.dk/


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame