Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Stort CASE Maskinshow i Stenlille Grusgrav d. 6. og 7. oktober

28. sep. | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

S.D. Kjærsgaard viser de store og små CASE maskiner frem i oktober, når CASE Maskinshow løber af stablen i Stenlille Grus

Del artiklen:

2021 og 2022 har været to travle år for CASE og den danske importør S.D. Kjærsgaard med lanceringen af en række nye serier på de populæreste maskiner. I 2021 introducerede CASE den nye G2 Evolution serie gummihjulslæssere, som i 2022 blev efterfulgt af den nye E-Serie gravemaskiner, nye SV-Serie rendegravere og nye D-serie minigravere. 

I oktober 2022 samler S.D. Kjærsgaard alle de nye modeller til et demoshow i Stenlille Grusgrav. Det bliver første gang kunderne kan opleve den nye E-Serie ”live” i form af en CASE CX210E monteret med Tiltrotator og 3D Maskinstyring. Lokationen i Stenlille Grusgrav er ikke et tilfælde, eftersom Stenlille netop har modtaget deres nye CASE 1121G2 Evolution, CASE’ største gummiged, som også bliver fremvist til eventet.

”Vi har her i september leveret en ny Case 1121G2 læssemaskine til Stenlille Grusgrav og der fik vi ideen sammen med Stenlille Grusgrav om at gøre noget for Stenlilles kunder - men også vores mange SDK kunder i Danmark. Derfor kom vi frem til at afholde et Åbent Grusgrav arrangement over to dage med mulighed for at prøve og se de mange nyheder fra Case Construction og møde vores samarbejdspartnere, som har vist en fantastisk opbakning.” fortæller Lars Petersen, som er salgschef for Case Construction Danmark med base hos S.D. Kjærsgaard på Sjælland.

”Vi har bestilt godt vejr, pølsevogn, fri bar og aftenbuffet, så vi satser på mange besøgende over de to dage, som har mulighed at prøve de nye CASE maskiner i super flotte omgivelser” slutter han.

Udover de store og små maskiner fra CASE vil der være rig mulighed for at prøve et stort udvalg af jordlopper og stampere fra japanske Mikasa, nedbrydningsudstyr fra italienske Promove Demolition samt traktorer fra Case IH.  Arrangementet foregår den 6. &. 7. oktober i Stenlille Grusgrav og afholdes i samarbejde med JST, Leica-Geosystems, Engcon, Rototilt og Unicontrol.

Tilmeld dig her: https://www.sdk.dk/event/stenlille-grusgrav/


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame