Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Himoinsa til Bauma med helt nye systemer til strømlagring

4. okt. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Ny Himoinsa-chef hos Stemas A/S venter store nyheder på entreprenørmessen

Del artiklen:

Den gamle kliché ”Fyrre, fed og færdig” gælder ikke i Spanien. Og da slet ikke på den sydspanske middelhavskyst, hvor producenten af generatoranlæg og lystårne Himoinsa har hjemme. Virksomheden fylder i år 40 år, og det er der planer om at markere for fuld power på verdens største entreprenørmesse, Bauma i München.

Her lægger Himoinsa an til at lancere det helt nye system til strømproduktion og lagring EHR. Det kan fungere på stand-alone basis til at drive entreprenørmaskiner, eller som ladestation til de elektriske maskiner. EHR tillader tilmed integration med gas- og dieselgeneratorer, så det bliver muligt at reducere antallet af driftstimer.

”Himoinsa arbejder på udvikling af 500 kWh-enheder og 1 MW-anlæg i 20 fods containere og 2 MW enheder i 40 fods containere”, fortæller Jeppe Birkedal, som er ny salgs- og produktchef for Himoinsa hos den danske importør og forhandler, Stemas A/S.


Bæredygtighed og nul-emissioner

”De nye batterilagrings- og distributionssystemer er en del af Himoinsas køreplan mod bæredygtighed og nul-emissioner, hvor alternative brændstoffer kommer til at spille store roller. På Bauma kommer vi også til at se helt nye Stage V-produkter, nye lydsvage Silence Plus-generatorer og altså de helt store container-løsninger”, siger Jeppe Birkedal.

Han er landet som ny Himoinsa-chef hos Stemas A/S midt i en travl tid med større fokus på elektriske løsninger, end nogensinde tidligere. Den spanske fabrik er toppen af poppen inden for generatorer og lystårne og producerer flere end 60.000 generatorer om året. Produktsortimentet spænder fra små generatormodeller på 3 kW til løsninger på 2000 kW. Lystårnene laver Himoinsa i størrelser op til 9 meter.


Dansk i München

”Som ny Himoinsa-mand hos Stemas glæder jeg mig meget til at hilse på de mange folk fra fabrikken, der er med på standen på Bauma. Her får besøgende fra Danmark således mulighed for at få en præsentation også på dansk. Jeg tager nemlig hele ugen med i München”, siger Jeppe Birkedal.

Den nye salgs- og produktchef er 36 år og kommer oprindelig fra Rødkærsbro sydøst for Viborg. I dag bor han i Viborg. Han er uddannet industritekniker og efterfølgende produktionsteknolog. Han kom til Stemas fra en stilling som product- og aftersales manager inden for gaffeltrucks. 

I det daglige arbejder Jeppe Birkedal med forretningsudvikling og salg inden for Himoinsa. Han arbejder ud fra Stemas’ mange afdelinger rundt om i Danmark og kører ud for at rådgive og finde de rigtige løsninger til nye og eksisterende kunder i hele landet. 


Billedtekst:

Jeppe Birkedal – ny salgs- og produktchef for Himoinsa hos Stemas A/S.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame