Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

"New water supply Oslo project" digitaliseres med MTWO

4. okt. 2022 | Indrykket af RIB Software

I Oslo er vandforsyningen sårbar, hvilket gør anlæg af nye vandledninger i hele byen til en nødvendighed.

Del artiklen:


I Oslo er man ved at opbygge en ny vandforsyning for at sikre et redundant vandforsyningssystem. I dag er byens vandforsyning sårbar, for hvis en vigtig del af vandforsyningen svigter, er der kun én hovedkilde, Maridalsvannet, og ét vandbehandlingsanlæg. Anlæg af nye vandledninger i hele byen er en vigtig del af hovedprojektet.

Joint venture får tildelt kontrakten om "Drinking water tunnel" 

Et joint venture mellem den norske ingeniør- og entreprenørvirksomhed AF Gruppen og den italienske tunnelbygningsspecialist Ghella har fået tildelt kontrakten om at bygge nye drikkevandsledninger til Oslo. Vandledningerne vil have flere tilslutningssteder, som vil forbinde de nye vandledninger med de eksisterende vandledninger langs ruten. Ca. 11 km tunnel vil blive boret med en tunnelboremaskine (TBM) og 7 km tunnel vil blive udgravet med boremaskine og sprængning. Desuden skal joint venture-selskabet AF Ghella bygge drikkevandsbassiner og en pumpestation.

Forbindelse af tunneler ved at forbinde teams, data og processer!

AF Ghella havde brug for en integreret platform til effektiv styring af projektet og digitalisering af processerne. De ønsker at erstatte individuelle regneark med forbundne workflows, der understøtter en problemfri digitalisering af deres processer. Og endelig en platform, hvor alle interessenter i projektet har nem adgang til realtid data for at få et effektivt samarbejde.

Læs mere her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame