Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Bauma-ordre til Stemas: 130 maskiner til én kunde

1. nov. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Så stor interesse for Wacker Neuson-maskiner at den oprindelige ordre på nye elektrisk teleskoplæsser måtte forhøjes på en serviet

Del artiklen:

Det er godt af have ressourcerne inden for rækkevidde, kunne Stemas-direktør Robert Kjærgaard konstatere på Bauma. Så i mangel af den officielle indkøbsaftale på nye elektriske Wacker Neuson-teleskoplæssere, lavede han en tillægs-ordre på adskillige maskiner ekstra – på en serviet.

”Det var det, der lige var praktisk i situationen på Wacker Neuson-standen, hvor det vrimlede med danske besøgende, og hvor vi Stemas-folk havde hænderne fulde alle Bauma-dage. Vi havde godt nok bestilt et antal af den nye elektriske teleskoplæsser TH412e, men interessen for maskinen var så stor, at jeg hurtigt kunne se, at vi er nødt til at have langt flere maskiner til Danmark. Så jeg lavede en markant forøgelse af styktallet på en serviet”, fortæller Robert Kjærgaard.

Og servietter var der rigeligt af på Wacker Neusons store messestand, hvor der formelig væltede ind med gæster i en lind strøm. De blev beværtet med både vådt og tørt og ikke mindst masser af maskinsnak.

”Det er noget af det bedste, jeg har været med til på en messe. Måske det bedste. Både for os og for kunderne, som virkede begejstrede. Jeg tror ikke, at vi nogensinde har haft besøg af så mange danskere på Bauma, som det var tilfældet”, siger Stemas-direktøren.

130 maskiner, tak!

Der var da også fuld gang i aftalerne om kommende leveringer af maskiner. Også dem, der ikke blev noteret på servietter. 

”En enkelt kunde, udlejningsfirmaet GSV Materieludlejning, bestilte godt og vel 130 maskiner, som vi nu skal levere løbende i takt med, at Wacker Neuson forsyner os. Blandt dem naturligvis også TH412e-teleskoplæssere”, fortæller Robert Kjærgaard.

Wacker Neuson betegnede selv den nye hjulgravemaskine EW100 som det absolutte Bauma-højdepunkt. Det var messegæsterne tilsyneladende enige i. Samtlige Bauma-dage var der trængsel omkring den nye 10-tonner, som skal sætte nye standarder for ydeevne, sikkerhed, effektivitet og betjeningskomfort. 

Maskinen er udstyret med en stribe af smarte features til at lette arbejdet for maskinføreren.


Gem indstillingerne

”Maskiner op til 10 tons skifter ofte førere løbende. EW100 har forud-indstillinger af mange funktioner. Hvis flere førere bruger maskinen, kan hver enkelt indstille og gemme sine foretrukne indstillinger. Blandt andet joystick-konfigurationen”, forklarer Robert Kjærgaard.

Maskinføreren kan også vælge tilbehør individuelt på maskinens display, og så tilpasser maskinens dynamik sig automatisk til redskaber og justerer blandt andet olieflow-mængden. 


Teleskoplæsser hitter

Den nye teleskoplæsser TH412e ligner med sin nul-emission på forhånd et hit til arbejde i bymiljøer og indendørs i haller, underjordiske garager og lignende steder. Den uafbrudte driftstid op til godt og vel tre timer med standardbatteriet, men der kan også vælges et batteri, der sikrer køretid op til godt fem timer. Ved normal anvendelse, hvor der typisk løbende er pauser i arbejdet, bliver driftstiden betydeligt længere.

Maskinen har som standard indbygget batterioplader, og som ekstraudstyr kan vælges en indbygget oplader, der øger ydelsen til i alt 6 kW.

Stemas-medarbejderne på Wacker Neuson-standen fik også masser af snak med besøgende om den første vendbare batteridrevne pladevibrator på markedet, APU3050e. Kørselsretningen ændres ved hjælp af et hydraulisk justeringssystem, ligesom på de konventionelle diesel-modeller. Selv om den var ny på Bauma, er vibratoren faktisk allerede på plads i produktprogrammet hos Stemas.Billedtekster:


1.

Stemas-direktør Robert Kjærgaard tager et kik på indholdet i motorrummet på den nye hjulgraver-topmodel, EW100.


2.

Der var trængsel omkring Wacker Neusons nye 10 tons hjulgravemaskine EW100. 


3.

Direktør Robert Kjærgaard forøgede Stemas-ordren på den nye elektriske teleskoplæsser TH412e på en serviet, da han konstaterede den voldsomme interesse for maskinen.


4.

Interesserede GSV-folk på besøg på Wacker Neuson-standen. Udlejningsfirmaets salgsdirektør Claus Poulsen har kontrol over den fjernstyrede pladevibrator DPU130r, som i komprimeringsydelse matcher en syv tons tromle.


5.

Digital direktør Peter Fritzbøger fra GSV Materieludlejning (til venstre) og Stemas’ direktør Robert Kjærgaard på Wacker Neuson-standen giver hånd på en betragtelig handel på godt og vel 130 maskiner.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame