Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Bauma-håndslag på nye Liebherr-gravemaskiner

1. nov. 2022 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Herning-entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen skifter to gamle Liebherr ud med to nye nøjagtig mage til

Del artiklen:

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen med base i Herning har udstyret maskinparken solidt med Liebherr-maskiner. Seks gummihjulslæssere i forskellige størrelser og fem gravemaskiner står på maskinlisten på Enggårdvej i den vestlige del af hedens hovedstad. To af gravemaskinerne står foran udskiftning. Men det bringer ikke de store ændringer. Når de to Liebherr-maskiner kører ud, kører to tilsvarende ind. 

”Vi har kørt med Liebherr i mange år, og vores to nye Liebherr-gravere fortsætter bare, hvor de andre slap. Nu skal Liebherr-fabrikken lige have bygget dem, og så glæder vi os til, at de ankommer sammen med foråret. Der er tale om en 30 tons Liebherr 930 og en 38 tons Liebherr 938”, fortæller direktør Lars Kristensen hos Gustav H. Christensen A/S.

Som storbruger af tungt entreprenørgrej var han en tur i München i det sydtyske til verdens største entreprenørmesse. Her benyttede Lars Kristensen naturligvis lejligheden til at nærstudere de mange Liebherr-maskiner på udstillingens suverænt største stand. Og så var det tid med et håndslag på købet af de to nye maskiner med direktør Leif Rudebeck Petersen fra den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S.


Mange nyheder

Han havde i øvrigt lejlighed til at se på adskillige Liebherr-nyheder i München. Blandt andet gav fabrikken officiel debut til den nye lillebror i sortimentet af små læssemaskiner på hjul, L 504 Compact i fem tons-klassen. Maskinen var imidlertid allerede kendt i Danmark, hvor Johs. Møllers Maskiner havde været omkring kunder med de første eksemplarer, før L 504 havde Bauma-premiere. I samme segment diskede Liebherr op med hele tre versioner af L 507, som er en seks tons læssemaskine. Foruden den klassiske udgave, lancerede Liebherr både en el- og en brint-version.

Alle gode traditioner tro var det de største af de store, der fungerede som blikfang på Liebherr-standen. Kæmpe-dumperen Liebherr T 274 indtog hæderspladsen foran Liebherr-standen som et 336 tons vægtigt vidnesbyrd om, hvem der var udstillingens største. Der er ikke noget nyt i, at fabrikken ruller op med nogle virkelige sværvægtere, men Bauma 2022 blev messen, hvor også de største havde et lille ”e” for elektrisk i modelbetegnelsen.   
Billedtekster:

1.Direktør Lars Kristensen fra entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen A/S (til venstre) stak på poten med direktør Leif Rudebeck Petersen fra den danske Liebherr-importør Johs. Møllers Maskiner A/S på Bauma. To nye Liebherr-gravere på 30 og 38 tons er så småt på vej til firmaet i Herning.


2.Liebherr er virkelig på forkant med alternativer til diesel. Leif Rudebeck Petersen ved en ny udgave af kompaktlæsseren L 507, som er på vej både med el-motor og i en brint-version.


3.Direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner A/S kunne blandt meget andet også se en videreudvikling af materialehåndteringsmaskinen LH 22 M. Foruden at kabinen kan hæves, kan den fremover også vippes.


4.Bauma-gæsterne var lilleputter ved den store Liebherr-stand, hvor de blev modtaget af den gigantiske Mining Dump Truck T 274 E og den nye kæmpe-gravemaskine i 250 tons klassen R 9300.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame