Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Scantruck styrker sin position i Danmark med ny tech afdeling

18. nov. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Der er fart på digitaliseringen i den danske bygge- og anlægsbranche

Del artiklen:

og i anvendelsen af avancerede teknologiske løsninger til at optimere processer og arbejdsgange. Den udvikling er Scantruck A/S med til at sikre fremdrift i, og med etableringen af en afdeling i Odense er Scantruck klar til at optimere indtjeningen hos endnu flere firmaer.

Scantruck A/S har åbnet sin tredje afdeling på dansk grund. Tæt ved Odense og lige ud til E20 motorvejen har den danske maskinimportør og -forhandler etableret et kontor, som vil være omdrejningspunktet i den videre udrulning af Smart Construction til den danske bygge- og anlægsbranche.

- Vi oplever en støt stigende interesse i branchen for vores avancerede løsninger med Smart Construction og Topcon maskinstyring. Det er ikke uden grund, at vi siden 2017, hvor vi først begyndte at arbejde med maskinstyring, og frem til nu er blevet Skandinaviens største Topcon forhandler, siger Jan Larsen, Technology Products Manager i Scantruck A/S.


Vejen til bedre indtjening

Smart Construction er et koncept, som bl.a. består af en web-platform, der understøtter og forbedrer overblikket på projekter hos den virksomhed, som anvender den. Ved at indsamle data fra alle led i arbejdsprocesserne er det mulig for virksomheder at fokusere på alle detaljer på hvert enkelt projekt og hurtigt og nemt skabe sig overblik over de værdifulde informationer, hvilket vil løfte virksomhedens indtjening. I Danmark er Smart Construction tilgængeligt gennem Scantruck, og kundernes erfaringer taler sit eget tydelige sprog.

- Vores formål er at gøre kunderne bedre til at udføre deres opgaver og bruge deres udstyr optimalt. Vi er en specialiseret afdeling, som er i tæt kontakt med vores kunder og resten af Scantruck huset. Vores fokus er ikke på gravemaskiner, dozere og læssemaskiner i alle størrelser, men på de teknologiske løsninger som maskinerne kan indeholde for at hjælpe maskinejerne til bedre indtjening, og vores løsninger virker.

- Det er en understregning af, at Scantruck A/S er mere end salg af maskiner, siger Jan Larsen.


Alle ydelser tilgængelige

Tiltaget er en naturlig udvikling i tråd med Scantrucks ambition om at levere alle de ydelser, som aktørerne - store som små - i bygge- og anlægsbranchen har brug for. Uanset om det er køb af maskiner og udstyr, finansiering, reservedele, service m.m. Alt er samlet under ét tag, og kunderne behøver kun at huske ét telefonnummer. Med afdelinger i Skive og Ringsted er Scantruck allerede godt funderet på det danske marked, og den position er nu forstærket med den nyåbnede specialiserede afdeling ved Odense.

- Vi er dedikerede til arbejdet med Smart Construction. Vi arbejder med maskinstyring og landmålingsudstyr, leverer data til alle gængse maskinstyringssystemer og data ved opmåling med droner. Vi leverer både hardware og træning i anvendelsen af løsningerne. Vores formål er udelukkende at optimere kundernes forretning. Det gør vi ved at samarbejde med dem og gøre dem bedre til at tjene flere penge, understreger Jan Larsen.


Dedikeret team af specialister

Den nye afdeling består af ni personer, som alle er specialiseret indenfor maskinstyring og produktion af data samt procesoptimering. Senest har Scantruck ansat yderligere en instruktør til at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af de tekniske løsninger.

- Vi er med på byggepladserne, når kunderne tager deres nye maskine med det avancerede udstyr i brug for første gang, og vi sikrer, at udstyret er sat op præcist i forhold til kundens behov. Vi underviser kunderne direkte ude på deres byggepladser, så de får det optimale ud af den avancerede teknik. I al beskedenhed kan vi tilbyde en løsning, som er unik i branchen. Det handler ikke om at levere til kunden, men sammen med kunden at forbedre deres forretning, siger Jan Larsen.

Smart Construction er tilgængeligt i Danmark gennem Scantruck A/S, som er en aktiv rådgiver og samarbejdspartner for alle danske brugere af softwareløsningen. Selv om softwareløsningen er udviklet af Komatsu, kan Smart Construction anvendes på alle maskinmærker, og Scantrucks rådgivere står klar til dialog, dataanalyse og maskinoptimering for alle entreprenører. Det gør Scantruck til Danmarks unikke omdrejningspunkt for Smart Construction.


Billedtekst:

1. Med etableringen af en tech afdeling i Odense har Scantruck understreget sin position som førende indenfor levering af teknologiske løsninger til den danske bygge- og anlægsbranche. Her studerer Benjamin Stub og Morten Rasmussen indsamlede data.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame