Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Familiens nye holder første jul hos Stemas

14. dec. 2022 | Indrykket af Stemas A/S

Wacker Neuson klar til at bliver en del af en gammel tradition den 28. december

Del artiklen:

Det er altid noget særligt, når en lille ny skal holde sin første jul i familien. Men det bliver også noget særligt, når en stor ny tager del i en gammel tradition hos maskinfirmaet Stemas A/S. År efter år har Stemas forvandlet værkstedet i hovedkvarteret i Hadsten til julestue for åbent hus mellem jul og nytår. Men det seneste par år er corona-restriktionerne kommet i vejen for julerierne. 

”I mellemtiden er Wacker Neuson jo blevet en del af vores familie med det store og brede program i maskiner til mange forskellige slags entreprenører. Stemas fik importen af Wacker Neuson, mens corona blev årsag til aflysning af mange arrangementer. Blandt dem også vores ellers traditionsrige åbent hus mellem jul og nytår”, forklarer Stemas’ direktør Robert Kjærgaard.

”Nu bliver det så jul igen, og vi genoptager naturligvis den gode tradition. Onsdag den 28. december pynter vi op her på Tolsagervej ved Hadsten. På forhånd tillader vi os at se stort på inflationen og handle ind nøjagtig som tidligere, så vi kan byde gæsterne på noget godt til både maven og ganen. Jeg tror, at vi blandt mange andre får besøg af en del, som også kiggede ind til os på vores stand på Agromek”, siger Robert Kjærgaard.


Forsinket julegave

Foruden Wacker Neuson, står også Weidemann og Himoinsa på importlisten hos Stemas. Og firmaet har erfaring for, at der som regel er nogle af åbent hus-gæsterne, der vælger at give sig selv en lidt forsinket julegave, enten i form af en maskine eller materiel. 

Wacker Neuson-sortimentet omfatter blandt andet et stort program i både minilæssere og dumpere, samt ikke mindst komprimeringsudstyr i alle afskygninger. Weidemann står for minilæssere, kompaktlæssere, teleskoplæssere og teleskophjullæssere. Spanske Himoinsa producerer generatorer i alle størrelser fra små håndholdte 4,5 kVa-modeller til special-generatorer på 3000 kVa.


Billedtekst:

1.

Stemas har tradition for at slå dørene op til åbent hus mellem jul og nytår. Således også i år, hvor værkstedet igen kan forvandles til julestue efter et par corona-ramte år.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame