Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Store forventninger til JCB Hydradig hos Bulls Byg & Anlæg

20. dec. 2022 | Indrykket af Reesink Construction

Entreprenørfirmaet Bulls Byg & Anlæg i Helsinge i Nordsjælland har netop investeret i en JCB Hydradig 110W.

Del artiklen:

Den første tids erfaringer er overvældende, og som Dennis Bull, der kører med maskinen til daglig, siger: ”Jeg er godt nok meget glad for den”.

Hydradig er en fleksibel redskabsbærer med hjul og kan derfor hurtigt flyttes fra arbejdsplads til arbejdsplads. Det er en fordel, når man som Bulls Byg & Anlæg i stor stil løser opgaver med arealpleje langs motor- og hovedveje.

Den aktuelle Hydradig er udstyret med en Rototilt R4 tiltrotator med Quickchange. Dermed kan skift af redskaber ske hurtigt og nemt fra førerkabinen, uden at Dennis Bull skal ud af kabinen. Det sparer tid, giver mindre fysisk belastning og et sikrere arbejdsmiljø med en lavere sikkerhedszone ved trafikeret vej. 

Maskinen repræsenterer et spring fremad mht. brugerkomfort. Motoren er centreplaceret under chassiset, hvilket giver et støj- og vibrationssvagt arbejdsmiljø. I kabinen er alt det, føreren skal bruge hele tiden, placeret lige ved arbejdsstationen, så det daglige arbejde bliver nemt og overskueligt.

Læs mere her: https://jcb.dk/kundecase-bulls-byg-og-anlaeg/


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame