Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Stemas på kurs mod et nyt år med julehygge og maskinsalg

2. jan. | Indrykket af Stemas A/S

Gammel tradition blev genoplivet efter et par corona-ramte år

Del artiklen:

Når Stemas A/S kalder til jule-åbenthus i hovedkvarteret ved Hadsten, rigges værkstedet til som julestue. Men nogle af dagens besøgende til 2022-udgaven mente, at juleglæden også skulle bredes ud til at omfatte salgsafdelingen. Dermed kom dagens menu til at omfatte godt til mave og gane og tillige til maskinhuset.

”Flere af vores gæster var åbenlyst blevet skuffede juleaften, hvor de ikke havde fået pakker med det, de mest ønskede sig. Så de benyttede åbenthus-arrangementet til at købe forsinkede julegaver til sig selv. Det blev til slutsedler på flere maskiner, som vi nu gør klar til at levere fra starten af det nye år”, fortæller direktør Robert Kjærgaard hos Stemas.

Firmaet tager en ny kalender i brug i bevidsthed om, at træerne måske ikke vokser helt ind i himlen. 2022 blev med Robert Kjærgaards ord ”det hidtil bedste år med det største maskinsalg nogensinde”. Og det var altså i et år med krig, ufred, inflation, Putin og corona. 

I front elektrisk

Stemas-direktøren lægger ikke skjul på, at firmaets nye, store maskinmærke, Wacker Neuson, havde sin voldsomme andel af æren for det forrygende resultat. Wacker Neuson har fra første færd lagt sig helt i front blandt maskinproducenterne med eldrevne maskiner og kunne i Bauma-året 2022 præsentere en række nyheder. Med elektrisk drevne maskiner er Wacker Neuson stort set kun overhalet af Weidemann, som også er i dansk stald hos Stemas. Wacker Neusons produkt-palette er større, men Weidemann var på banen med den første el-minilæsser for år tilbage og benyttede Bauma til at lancere end ny og større model.

”Samtidig har vi det nok stærkeste mærke af alle i generatorer. Nemlig Himoinsa, som også bryder barrierer ned med et helt nyt energilagringssystem. I det hele taget er vi rigtig godt kørende med de markante maskinmærker, vi har. Samtidig har vi været gode til at skaffe maskiner hjem til hurtig levering i tider, hvor mange andre maskinfirmaer må bede kunderne om at væbne sig med tålmodighed”, siger Robert Kjærgaard.

Der var heller ingen leveringsvanskeligheder ved julens åbenthus-arrangement, hvor Stemas havde set stort på inflation med høje priser. Der var købt rigeligt ind af grillere med brød og tilbehør, øl, vand, kaffe og andet godt til at abstrahere fra den tunge julemad.Billedtekster:


1.

Åbenthus-arrangementet mellem jul og nytår er en gammel Stemas-tradition, som kunne genoplives efter et par år ramt af corona-restriktioner.


2.

Julens gæster hos Stemas kunne konstatere, at maskinfirmaet har masser af varer på hylderne. Det købes stort ind for at sikre leverancer til kunderne uden lange ventetider.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame