Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Kæmpe ordre til JMM: 46 nye Liebherr-maskiner

16. jan. 2023 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

HM Entreprenør A/S slår sin egen indkøbsrekord med næsten 400 procent

Del artiklen:

Det er storkøb, når Michael Mortensen, indehaver af HM Entreprenør A/S i Horsens, går på indkøb. Storkøb i den helt store målestok. Michael Mortensen har netop sprængt rekorden hos den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S i JMM-Group. 46 styk Liebherr fordelt på hjullæssere og gravemaskiner står der på ordresedlen hos JMM.

”Det er simpelthen vores største handel på antal Liebherr-maskiner nogensinde. En fantastisk måde at tage hul på et nyt år”, erklærer direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S.

Det er ingen tilfældighed, at Horsens-selskabet køber stort hos den danske Liebherr-forhandler, hvis hovedafdeling i øvrigt ligger ”lige rundt om hjørnet” for HM Entreprenørs domicil. Michael Mortensen har tidligere hevet ned af hylderne hos JMM. Hans tidligere indkøbsrekord var på 12 nye Liebherr-gravemaskiner i ét hug i forbindelse med entreprenørmessen Bauma i 2019. Med 46 maskiner i den nye bestilling slår han sin egen rekord med tæt på 400 procent.


Fantastisk forhold

”Vi har valgt at handle med Johs. Møllers Maskiner igen, igen og igen. Jeg kan godt lide deres måde at drive forretning på. Det er altid med kunden i centrum, og service er et nøgleord, der hele tiden går igen. Vi har et fantastisk forhold til alle JMM-folkene. Ikke kun dem i salgsafdelingen, men hele vejen til værkførerne og montørerne i marken”, siger Michael Mortensen.

”Samtidig føler jeg, at vi har et helt særligt forhold til Møller-familien bag JMM-Group. Min far, Ole Mortensen, drev OM Entreprenørforretning og handlede med Johs. Møllers Maskiner i tæt på 50 år. Nu er det os, der gør det med stor glæde. Så det er faktisk et fantastisk forhold, der er gået i arv. Sådan noget forekommer kun, når der er gode relationer. Vi lever begge efter devisen, at et ord er et ord”, siger indehaver Michael Mortensen.

Han lægger ikke skjul på, at maskinernes brændstoføkonomi også spiller en væsentlig rolle i valget af Liebherr.

”Både gravemaskiner og læssemaskiner har en rigtig fin brændstoføkonomi. Dermed passer de også godt ind i vores grønne miljøprofil”, forklarer Michael Mortensen.

”Det er en kendt sag i entreprenørbranchen, at Liebherr-konstruktørerne i de senere år har formået at skabe maskiner, der yder mere power, men kræver mindre diesel i tanken. Der er simpelthen markant mere motorkraft for mindre brændstof, og det er naturligvis noget, der tæller både i det grønne regnskab og direkte på bundlinjen”, siger direktør Leif Rudebeck Petersen fra Johs. Møllers Maskiner A/S.


31 hjullæssere

Med de 46 nye maskiner skifter HM Entreprenør ud i den nuværende maskinpark, men tilfører også nye. Firmaet forøger blandt andet med 3 styk 17 tons Liebherr R914 gravemaskiner.

”Vi har to af dem i forvejen, som vi er rigtig glade for. Så nu køber vi 3 ekstra. Vi køber også 3 nye 47 tons R945 gravemaskiner og 9 styk R926 gravemaskiner i 27 tons klassen”, fortæller Michael Mortensen.

31 af de 46 maskiner er hjullæssere, hvor HM Entreprenør blandt andet forsyner sig med den største model, som Liebherr laver, L586 på 33 tons. Den skal fast køre på entreprenørfirmaets søplads på havnen i Horsens. Fem af læssemaskinerne er 16 tons L538. Men i antal overgår den 9 tons tunge L508 alle andre. Den har HM Entreprenør købt ikke færre end 25 af.

Totalt har Michael Mortensen og JMM-direktør Leif Rudebeck Petersen givet håndslag på intet mindre end 773 tons nye Liebherr-maskiner.

 

For yderligere information:

JMM Group

Direktør Leif Rudebeck Petersen

Mobil:  +45 20 49 18 11

E-mail: leif.petersen@jmm-group.com


Billedtekster:

1. JMM-direktør Leif Rudebeck Petersen (til venstre) fik den største ordre på antal Liebherr-maskiner i firmaets historie, da indehaveren af HM Entreprenør A/S, Michael Mortensen, bestilte 46 styk i ét hug.


2. Der er gang i produktionen af både læssemaskiner og gravemaskiner på Liebherr-fabrikken i Colmar i det nordøstlige Frankrig. På produktionsplanen står blandt andet 46 maskiner til HM Entreprenør A/S i Horsens, Denmark.


3. Der er på det nærmeste tradition for Liebherr-maskiner i lange baner hos HM Entreprenør. En tradition, der nu fortsætter med 46 maskiner dels til udskiftning af andre og dels som forøgelse af maskinparken.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame